lauantai 21. marraskuuta 2020

Noo-onkosstullutalavinytkesänkeskelle... (2451)

Son toistakertaa viistoista senttijä tällesyksyvä lunta maasa Tukikohan ympäristösä. Sallan kirkolla on viissenttijä sitäki enempi. Ihan talavinen keli ootteli eilisäehtoola, kun palailimma Mummelin kanssa Kasperin huushollista Tapijonkylästä Rovaniemeltä.

Tälleaamuva kävimä hiukka huoltelemasa taas Kallelammökkijä tuola jokirannasa. Jotenkisson sillai asija, että lumi se piristää ainakimmeijjän marraskuuta. Noin tuhatkertaa mielusampaa on tämmönen kuin se eletty loskapaska.

Kattokaa vaikka itte...Suapanähä, kauvanko nämät lumet maasa kestellee. Loskakelijä eitäälä kaipaakkukkaan.

Tukikohasta lauhtumista taas seurailemissiin tähä.


2 kommenttia:

  1. Aivan Totta, eli tännekin Rovaniemelle, Tuli Ensin Talvi niinkuin Yllättäen, että Perjantaina, kun tuli Ensikertaa Käveltyä Uudelle Minimanille ja -Sieltä Takaisin, oli ihan Mukava, Luminen Keli, kuten myös Lauantai-Iltana, kun Tein Lenkin ennen Saunaosastoon Siirtymistä ja vielä Ammuyöllä, kun laitoin vähäksiaikaa Parvekkeenoven auki, oli sielläkin ihan mukava, pehmeä Lumikasa Lattialla, vaan Tänään, Sanottiin Ruokalassa Riisipuuron Säestyksellä, että on Taas Pääkallokeli, joten vissiin, se siitä Talvesta, Ainakin Joksikin Aikaa, vaikka Toisaalta, Sanottiin, että Luvattaisiin Pakkasta taas Tulevalle Viikolle. Lähiaikoina, myös Selvitellään Tarkemmin, Kenen Vastuulla, on Uuden Minimanin, vissiin Ympärivuorokautisesti Avoimen Itsepalvelupesulan Ylläpitäjä, Vastuu ja -Yhteystiedot.

    VastaaPoista
  2. Onhan se, kaunista ja niin valoisan näköistä:-))

    VastaaPoista