torstai 12. marraskuuta 2020

Maalämpöönsiirtyilyvä. (2447)

Ei met täsä Tukikohasa varsin tiijettäs, mitä kylälä toisisa huusholleisa tapahtuu. Jottain pikkutietova tihkuu aina sillon ja joskus tällön, kun työmiehet erit virmoista käyttää Tukikohan majotuspalaveluja. Hyvine saunonneen...

Täsä seisoskellee lyhkösijä yöpätkijä erilaista ajoneuvoo ja vermettä, mitä kukivvirma täälä tarttee. Nyton viikompäivät näkynny maalämpöön liittyvätä kalustova. Ainakikkahteen torppaan on lähisinäpäivinä asentunnu maalämmöt.

Toistaseks ei Tukikohtaan ole semmosta suunnitteila, mutta pikkuhilijaa kyselemälä seleviää tuostaki järjestelmästä jottain perustietoja, kun asentajapoijjaat kahavipöyväsä naamatusten meijän kanssa istuskellee.

Net on muuton tavallisen lyhven yönukkumisen poikija ollu nämät kaks, jotkon täsä yöpynneet. Aamukuuvesta painaavatten iltayheksään ja ylitekki. Ja pittääkihheiluva, kun asentelleevat kolomisensattaa järjestelmää ympäirissuomee vuojesa. Siinei ole keskelevviikkova vappaapäivijä tievosa...Tukikohasta poikkilapirreisuva päiväseltään suunnittelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti