lauantai 14. marraskuuta 2020

Kallelasiirtoja. (2448)

Pientä sänkysiirtova ja seinävaatteijen huoltova ja siirtova. On ollukki harvinaisempi väliviikko, että on saatu hiukka järjestellä sitä ja tätä.

On siellä Kallelasa ohjeisteltu televitsuunin käyttövä ja wihviverkkojenki uusija tunnuksija, nin asijakkaat saa kusot kulukemmaan.

Tänhäämpä sinne mennee ensmäänen asukki kokheilemmaan, onko sängyt oikijasa järjestyksesä ja kaikki tikisä...
Nuita seinävaatteita on osa kulukennu perintönä äitevainaan puolelta ja osa on Mummelintekeleitä. Net ei tuommosilta hirsjapaneeliseiniltä liijon silimile hypi.

Tukikohasta jottain asijoita taas etäohjailemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Ainahan missävain, Kelpaa Asustella, kun on Santalan Pariskunta, Laittanut Paikat Järjestykseen ja senverran Lisävalistusta Maalämmöstä näin Maallikon Tasolla, että jopa Huushollit, joissa on pitkään ollut Kaukolämpö, ovatkin Päättäneet Siirtyä Maalämpöön, vaikka se sitten, Vaatiikin ihan Oikean Pannu/Lämmönjakohuoneen Sanan Varsinaisessa Merkityksessä, toisin, kuin Kaukolämpö, jonka Lämmönjakokeskuksen, voi vaikka sijoittaa Huushollin Autotalliin, tai vastaavaan Varastotilaan, kun ei vie juurikaan Tilaa, eikä Vaadi Systeemejä, joita Maa, Öljy, Hake ja -sentyyppinen Lämmitysjärjestelmä, Aina Vaativat. Ja Huono Tsäkä, tuon tuolin kanssa ja Todella Materiaalituhlausta, kun ei muka Voi Korjata, vaan Aina Uusi Tilalle, mutta Varmasti, Asia Ratkeaa, kun Ahkerasti, taas Asia Liikkeelle Laitettiin!

    VastaaPoista