maanantai 8. kesäkuuta 2020

Rantteella pikkuläjä siirreltävänä. (2367)

Harrastuksenomaseen puuhastelluun kykeneväle olis takapihala muutamakspäivää pinnomisurkkova. Hiki tullee ja pyörryttää pelekkä takapihale vilikasu...

Omapa on vika, kunon tulluhhommattuva tämmönen kolomensaankolomenkymmenennelijön talo, josson tuhannenkuutijon verrallämmitettävväää tillaa. Siton ihammahoton kohtuukustannuksila hoijela muutenko puulämmitykselä. Rapija rekkakuorma maksaa verollisena kahentuhannevviijensaan paikkeila. Ei pääse samoile tuhansillekkaan, jos lämmittää jollakimmuula menetelmälä. Kalenterivuos tuola määrälä taas eletää.

Eisole koskaan oikeen isolta työltä tuntunnu, paitti tieten Kasperista, joka sahala ja halakohommisa kaverina tekkee parina viikolloppuna vuojesa ison homman. Riskisä kunnossakun on, päivvaston kuin isäsä. Kiitoksija vaan kolomannele pyöräle Jarmole, josta oli tosi iso helepotus Kallen seljäle halakomahommasa.

Sielä net halot nyt kuivahtellee kuivammaan päälä ja oottellee, että siirtyvät vasituila puukärryilä peltikaton suojiin satteelta ja pahalta maalimalta.


Saattaa siinolla kaks, josei kolomekikkottikärrykuormaa tavarata.

Tukikohasta kuivija tuulikelijä oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti