sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Kolomeneljättäossaa palasina. (2366)

Ohanse harossi homma, että nykyvään voi seuraavampäivän sääenntusteeseen suunnilesa luottaa. Ehtoopuoella eilen alakova sääsket haittaamaan rantteela varsinki paikallaaseisoskelijata, arvakkaa ketä. Suihkamiehet ninkin olisvat temponneet ehtoovuoron pääle ja siliponneet koko kasan.

Aamuks lupas tuulikelijä. Sehän tuli kans ja alama syntisäkit kirkommenojen aikoina pistelä loput kalikat halaki ristironkkelikassaan. Arvijo on, että kolomentunnin sessijo.

Tuolta näyttää rantteela ennevviimestä puristusta...Kone pellaa uusine venttiileinesä aivan helkatihhyvin. Kiitokset siitä Letku-Pentile.Tukikohasta kesätuulesta työllomasa nauttimissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Harmi, etten Lukenut tuota Viimesunnuntaista Blogikirjoitusta, jossa Vihjaistiin, että onpa mikä Työporukka vain Tervetullut Halkotalkoisiin Pian Päättyväksi Viikonlopuksi, sillä jos olisin Hieman Myöhemmin, blogia Sunnuntaina Lukenut ja tuon -Vihjaisun Huomannut, olisin jälleen Itseäni Kaupitellut ja -Kehunutkin Hyväksi Pinoajaksi, vaikkei sitten Sahaan/Koneeseen, olisi tullutkaan sillätavoin Koskettua, niin olisivat Puut, Päätyneet myös Toimestani Kasaan, vaikka jonkun muunkin Yhteistyökumppaninkin Kanssa ja olisi Varmasti, ollut Ruokakin Taatun Laadukasta ja Ennenkaikkea, Saunomismahdollisuuskin, olisi ollut Taattu, jota se ei oikein Täällä ole, kun ei edes Santasport:issakaan, Saunoja Lämmitellä, vaikkakin Kylpylän Uimahalli, on muutoin Auki Erikoisvarauskäytäntöineen, joilla Rajoitetaan Uimaanpääsy 50 Henkilöön Kerrallaan. Huomenissa, kun on eräs Tärkeä Verkostopalaveri Pidetty, mitäs, jos Muutankin Talkootyöläiseksi Retkeilymajaan ja Hävetköön myös Validia OY www.validia.fi joka vain muka, Haluaa Suojata Asukkaitaan, Peruuttamalla Saunavuorot, josta Johtuen, voisi vaikka Murtautua Keittiöönsä, josta Aiheutuisi Mielenkiintoinen Uutinenkin Ylelle, kun Keittiössä, pitäisi olla ihan Hygieniapassikin, eli Show, olisi Murron Jälkeen Taattu ja Tunnustaisin Virallisesti Syntini Alkaen Entisestä Sallan Poliisista, aina Nykypäivän Poliisille Saakka!

    VastaaPoista