perjantai 5. kesäkuuta 2020

Rännirrakennusriemuja. (2364)

Saatojjossain jutusa kertoila, että tars rännit vaihtaa tähän julukisivule Tukikohtaan. Vanahat revin ales ja valamistelin asijat ennenku rännit kerkijäis tulla Jojensuusta muutamasta rännivirmasta. Nettikaupan kautta, tietty.

Huonontuurin kellot alako kilikkammaan jo rännijen matkantevosta. Sallalainen kuletusvirma ilimotti autokuskisassuulla, että hänei taija ottaa näitä kyytiisä olleskaan Rovaniemen terminaalista, kunnet on yhestä paketista hiukka päät lytysä. Näkemätä tuotteita ilimotin, että tuovvaan net tänne, kunniitä joutuu kuitenkikkatkomaan asentaisa. Poistama täälä lyttypätkät. Ja puhe oli vaan yhestä lyttypaketista, niistä viismetrisistä varssinaisista kouruista.

Noh, net tuli. Piti tulla kotijo, mutta ei lähtenny kuski tänne ajjaan, vaan sovima jätettäväks kuorman tuone Särkelään, kunon tuo tusinantonnin painoraja Naruskan polokutielä. Sieltä net hakasin peräkärrylä.

Sitä yhtä pitkää pakettija avvalin laajemmalti tuosa pihala alukärrympäälä. Sieltähäppaljastu semmosija viismetrisijä kouruja, että niisä ei ollu metrijä pisempää virheetöntä pätkää. Ja toisekspisintä jöötijä kun alloin ravotela päästäsä, nin joku oli pieksäny net lyttyyn kaikki nelejä nimpaljon, että ei ollu kun sekuntaa koko läjä.

Aloima lähettäjän kansa tietenki reklamatsijoonikirjeevvaihon sejjäläkiin, kunensin oli haastatellu lähetyspäämmiestä puhelimela. Pyys lähettään rahtivirmaa varten kuvat vijottunneista. No minä tieten lähetin. Ja ilimotin samala, että laita tulleen näijen paskojen tilale hetkohta uuvet samallaiset.

No se ei kuulema käy. Ei käy siks, että het ensin reklamoi senkkerivirmale. Sieltäkujjoskus saavat korvauspäätöksen, nin sitten het vasta voi lähetelä mulle uusija vastaavija tuotteita. Ei meinanu täälä mennä oikeejjakeluun semmonemmenettely, mutta eihän sille jojensuulaisele täältäjalon muutakaampystyny kuijjäähä oottammaan.

Tuommosta tavaraa tuli...Kylläkait nuista olis jottaissaanu tavottuva, mutta kunei ole peltiseppäkouluva käyny, nin arvelin tekeväni lissää lyttyjä, jos alan niitä oikoon. Net saa mennä rahtivirmalle, jolle net kuulema kuuluu, josjakun net peltivirmalle lähetyksen on korvannu. Saattaa kulema kestää viikkoja...

Eli meni harakoile se aatos, että ennen sääskiaikaa olis mukava kiipeilä tikkaila ulukohommisa. Oottavan aika kulluu tätä virmasa muuvallaki, kysyntätä on, vaikka ovi ei asijakkaijen repimänä auki käykkään.

Tukikohasta halakomakonetta oottelemissin tähä.

1 kommentti:

  1. Juu tuttu tilanne..harvoin saa ehjää kuljetusta perille..Ruukki oon käyttännyt mutta menee siinä aina se aika kun uudet tulee. Täällä etelän helvetissä myydään rautakaupoissa semmoista ruukin pakettia jossa 15m kouruu ja tilbehöörit
    Ne on toistakses ollut priimaa...

    VastaaPoista