sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Pikkumiehen aito ilo. (2378)

Nelivuotiaana perholitkalla harjus Ounasjoesta. Eipä oltu Mummelin kanssa paikalla todistelemasa tapahtunutta, mutta Kasperi laitteli Naruskale videoo ja kuvia Aarnista, joka hilasi mittaharjuksen rantaan. Ja ihan ite, kuten Aarni videolla jämerästi totes.

Siitä se kalamiehen ura urkenee. Aito ilo, paras ilo...Tukikohasta myös iloitsemissiin tähä!

2 kommenttia:

  1. Vann ei ollut Videota Täällä, eli Voisitko Laittaa ja ihan Ideana, Lähettäkää Kalastusretkistä vaikkapa Äänitiedostoja myös Lasten Omalle Radiolle www.lastenomaradio.fi ja Videoitakin vaikkapa Pikku Kakkoselle, Buu-Klubben:ille buu.yle.fi jne, niin Kuuluisaksi Tullaan! Ja tuosta Matti Sallan Etsintäuutisesta, kun menee Lapin Kansan Sivulle sitä Lukemaan, se on Vissiin Maksullista Puuhaa, eli pitää Olla Tunnukset, joten Voisitko Yrittää Laittaa sen Kokonaisuudessaan vaikka Tänne, sillä Saattoi Lukea vain Alkupätkän Sivuilta.

    VastaaPoista
  2. Matille tievoksi, että en saanu Aarnin kalavideoo ladattuva blokiin, kun Kalle laitto sen tänne whatsappviestinä. Lapin Kansan juttulinkkiä ei taija saaha laajemmin auki kuin net, joilla on lehti nettiversiona tilattu. Meille ei tule kumpaakaavversiota. Tulee luettuva uutiset netin kautta millommistäki...

    Ukka Matimpoika

    VastaaPoista