keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Mummusarjan latuhirmu reenaa. (2302)

Kuten arvoosat lukijat varmana huommaavat, nin jutun järjestysnumerointi on sekasin ja kunnola. Entiä, mistä laskuopista aikannaan sain kokonaisluvun juttumäärile, mutta täsä pänämuutamana kun juttuja ynnäsin, nin numerointi näyttäs kulukevan parisattaa juttuva oikeeta nummerointija peräsä. Haitannekko tuo mittään, pittää varmaankimmuuttaa väärät nummerot oikeiks, kuhan ehtii ja vihtii.

Mummeli kävi ensmäästä kertaa tänhään kattomasa, onko Naruskan kyläsä mummulatu, ninko joskus ollu on. Noh, olihan sielä. Lepposa enempi tasamaala kulukeva latu, jokoli hyväsä kunnosa. Nytvaan saattaa olla tulosa lumisajetta, eikä ole tievosa lavun kunto sejjäläkiin. Nytoli kuiten hieno hihtokeli, ninko kamera tojistaa...

Siiläaikaa, kummummeli vetelee latukuntova, nin jonkuppittää rakentaa. Pukuhuoneeseen oli puhellaittaa selekänojapuu tiiliseinäle, ettei kukhan revi selekääsä tiilisaumoihi. Son nyt paikallasa virolleppä. Ja pinnasa venelakka, ettei jää märjästä seljästä turhija jäläkijä, eikä parahviinijä kennenään selekälihoile...Ja liinavaatteet ja perslevyt löytyy rulokaapista, joka tarttu matkaan Oulusta muutamalta kirppikseltä.

Tukikohasta valamisleimaa kohta lyömissiin tähä.

3 kommenttia:

  1. Keväällä Kemijärvellä ja Kemijoessa riittää vettä. Taitaa Isohaarassakin luukut olla rakkaallaan. Ennustan samalla Tornio- ja Muonionjoella hyvää lohikesää....

    VastaaPoista
  2. Isohaaran luukut raollaan, ei rakkaallaan. Ennustava tekstinsyöttö on sanonko mä mistä..

    VastaaPoista
  3. Eipä tuo Numeroiden Mahdollinen Väärä Järjestys, mitään haittaa, vaan Pääasia, on Teksti, joten älähän Ukka siitä Stressaannu ja hyvä, että kohta, voi lyödä Saunaosastolle Valmisleiman, niin Kylvyt, ovat Virallisenkin Huipulla Tasolla!

    VastaaPoista