lauantai 14. maaliskuuta 2020

Koronalaineet lyö Tukikohassakin. (2306)

Eipä tarvinnu kauvaa ootela, nin ensmäänen perruutus Naruskaretkestä tuli eilissäpänä. Lovviisan koulukkaile oli ilimotettu, että koronaviirus estää ryhmämatkalun, jotenka petipaikkavarraus ja eväshuollot ja kuletukset perruuntuivat tostavaan.

Harmi heile. Ja harmi tieten Tukikohallekki. Asijakkaat on meille tärkijät. Tämäkin poppoo ommonivuotinen kävijäporukka täälä.

Nooh, Ukala ja Mummula on askaretta Kallelasa. Meilloliki tänhään hyvä työjjako, kun Mummeli neulo villapaitaa Ukan saunatyömaala ja kääntelit siinä aina käskystä Ukan moternija vatupassija, elikkäs laseripassija. Sillä josei panneelit mene ojennukseen, nin sitte on jo nävössäkivvikkaa.

Huomenisa saattas kuusipanneelit olla seinilä ja sittempuuttuu ennää lauteet. Niija uus kiuvas. Niijja on sinne tillauksesa uus suihkunurkkauski. On niisä tieten värkkäämistä, mutta homma kuiten etenee sopevata vauhtija.


Sähkömieski satiijjo sevveran luppaamaan, että tulevalaviikola hän hurhauttaa Naruskale ja selevittää, mikä polttelee Kalleasta sulaketta. Oikosesa on joku laite, katkasija tai pistorasija. Taikkuulema voi olla johtovikaki. Joka tappauksessa vika, johonka ei omat kynnet ylety.

Olimuuten eilisäpänä muutamantunnin semmonen lumimyräkkä Naruskala ja isosa osasa muutaki Lappija, että jos silleen reuhais luontoäitee vaikka viikon, nin olis tiet tukosa jokapuolela. Viistuntija riitti ajammaan Ukan ja Hoonki pois Kallean työmaalta, ettei tarttennu sinne kinostentaakke yökuntiijjäähä. Varsinkaan kun sauna ja päivälline oottit Tukikohasa.

Tukikohasta remontilloppukirijä vielä suunnittelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Tää menee ihan hulluksi...täällä etelässä ihmiset jo varautuu syömään vessapaperia jos ruoka loppuu..🤣😜

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti, selvittää Sähkömies tuon Sulakejutun ja sittenpähän Tulevalla Viikolla näkee, Viitaten Ylläolevaan Kommenttiin, että onko sitä Ruokaa Täkäläisissä Kaupoissa ja Hierotaan myös Tuttavuutta Osoitteeseen fiksuruoka.fi

    VastaaPoista