maanantai 9. maaliskuuta 2020

Lauteijen uusiminen levis kokosaunarrempaks. (2304)

Sehämpiti arvata, että Ukka kumpääs purkammaan Kallelan saunasta lauteita, nin net kun oli kannettu ulos, nin panneelitkinnäytti siltä, että net pittää purkaa kans pois. Jaeikun vasara heilummaan. Tunnijjuttu.

Sittempiti ehtoopäivämpuolela varmistela, että rautakaupan hyllysä on uuvet panneellit ja muuta pikkutavarata, mitä uusimisesa tarvitaan. Ja samontien rautakaupasta hakkeen.

Niija sitten piti Kallelan päätyhuoneisiin asennela kaks etäsäätöpatterija, jotka toimii, ninko nykyvään kaikki, puhelimen sovelluksen kautti. Net ei onneks tarvinnu liijon sähkärijä, kunniisson maavotetut pistokkeet. Ja pienten moteemisäätöjejjäläkiin vermeet saatiinkussaatiinki pellaamaan etänä.

Huomena pittää viijä Kallelan kuistile katkasusirkkeli pöytinneen. Niija kompura ja naulain. Ja amatöörikirvesmiesharrastuksenomanenpuuhailija työnsyrjään.

Toivottavasti aamula ei ole Länspuolentielä rekka puutavarata lastaamasa, ninko tänhään. Siinei autako oottaa. niija voihan sitä ootellesa tekrijä laskee...

Räkäkeliks meni, tiet on liukkaana. Joka tänne lähipäivinä meinaa suunnistela, nin pittää varraila aikaa...

Pittää varmaan vielä tarkistaa höyrysulukuvaki ennempanelointija. Ei ole oikeen peltiteippi kaikisa paikoisa kestänny Kallelan saunankuumuutta. Nyton teippamisseenki uuvet ainneet. Ja rulla uutta papperija.

Tukikohasta kattolumija pihamaale oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Näinhän se käy, että remontti helpostileviää laajemmaksi. Mitä aiot tehdä pesu- ja pukuhuoneelle? Vai jäävätkö ne toistaiseksi nykykuntoisiksi. Toisaalta nyt ne työkalutkin olisivat valmiiksi Kallelassa.... ;<)

    VastaaPoista