tiistai 11. joulukuuta 2018

Tukikohta joulusiivottu.

Siton kevyttä motivaatijota pikkusen siivoila nurkkija, kunon vieraita tievosa. Tullee pastori ja kanttori ja heitä seuraa seurakuntalaisija. Vanahatmerkit jos paikkasa pitelee, nin tänne saapuu väkijä kirkonkyllää myöten hoilaamaan.

Kyläseuran immeiset on järjestänny laulajaiset. Het olit silläkimmielin, ettei tartte mittään koristela ja laitela. No sehän on sama meijän talon emännyyvele, mitäsille sannoo. Sehällaittaa. Ja Ukka saa tulikomentoja siinä sivusa. Nykkin tein koivusta kuusen. Halloista.Tukikohasta vierahija ja tuttuja oottelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Hieno yllättävä kekseliäisyys oli tuo koivuhalosta tehty kuusi. Hieno kuusi, ei tuoksu, ei varise, ei tarvi kastella ja on joulun jälkeen kierrätettävissä lämmöntuotanossa

    VastaaPoista
  2. Ratkaisu on pakko tehhä iliman oikijaa kuusta. On sevverran kuusiallergista ja samoin kynttiläallergista tässä vanhuspitoisessa laulukuorossa, että molemmat on kiellettyjen listalla. Koivukuusi on ihan jees ratkaisu. Kaikki sen kuuseksi mielsivät ja pitivät rekvisiittaa mukavan tunnelmallisena. Ja siihen kait Mummeli aivotuksillaan pyrkii ja pääseekin.
    Ukka Matinpoika

    VastaaPoista