maanantai 17. joulukuuta 2018

Telekkä pelastaa telekkäpöntövvälähykseltä.

Olen saattannu tästäkijjoskus kirjotella, mutta kertaukset on opintoin äitee. Mullon puhelimesa jo vuosija ollu semmonen sovellus, jokon telekkä nimeltäsä. Son pelastannu monelta ylinoppeussakolta meikäläisen, jokei aina jaksa noppeusmittarija pisemmilä matkoila tunnolla tarkata.

Nykyvään ajjaissani pisempijä reisuja muuala kuin kotiperilä, nin pijän telekkää aina päällä. Son hyvä, kunei tartte mittarivirhettä seuraila noppeusmittarista, kun telekkä näyttää noppeuven justeikä melekeen.

Sehämpellaa nin, että kiintijästä noppeusvalavontapaikasta se ilimottaa kuljettajale rapijan viijen kilometrin päästä metrejä miinustelemala ettäisyyven valavontatoloppaan. Sittevvielä varmemmaksvakkuuveks 450 metrijä enne toloppaa se kilhauttaa kellova, että vilikuileppas noppeuksija.

Siihen sovellukseen saa lisättyvä semmosenki hyötyominaisuuven, että se varottaa hirvivarotusmerkkilöistä.


Taitaa mainoksettomavversijon saaha nykyvään viijelätoista eerolla vuojeksi. Halapa hinta ylinoppeussakon lipsahtamisesta. Taitaa pienimmälä rikesakola saaha sovellusta kymmeneksvuotta.

Tukikohasta älykännykän omistajile suosittelemissiin tähä. Ja jolla ei ole älykännykkää, nin painelkaahan kauppaan...pukinkonttiin mahtuu vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti