lauantai 10. marraskuuta 2018

Parivvuojen puut harkinnasa.

Sitäkun on tämmönen syntisäkki, joka tupruttellee hiukkaspäästövä taivaalle yötä ja päivää, nin syntilistan jatkamiseks joutuu aina miettiin, mistä tupruteltavata sais lissää.

Eilen käveli ovesta sissään yksmies, jolta olen joskus aikaasemminki puuta ostannu. Taas olis rapija satamottija motomitala mitattuna koivuja nuritte. Eikä ole kaukana, vaan ihan tuossa takapihala rajampinnasa.

Siinon sekä sopivata koivuva että hiukka pienellääntääki, mutta kaikki kuiten palavaa tavaraa. Ja lähelä, silläki on merkityksesä rahtikuluile.

Helepostihhan noista sais lokattuva Kallelanki liiterintäytettä. Sielähän pallaa puuta takasa ja saunasa ja pihatulillaki.

Tukikohasta tarjousta suunnittelemissiin tähä.


1 kommentti:

  1. Eikun täydennät vain Kallelan Liiteriä niillä ja isommat Lämpökeskukseen, niin ei tarvitse pollaa niillä mietteillä rasittaa, vaikkei oltaisikaan edes Hyvänolon Rappiolla ja ilmankos, ilmaantuu aika-ajoin tuo Mattin Poika kirjoituksissasi, eli olen miettinyt, että tulisikohan siitä joskus sellainen Virallinen Lisäys nimeen ja pysykäähän pystyssä niin autolla, kuin jalkaisinkin, kunnon Talvikelejä odotellessa.

    VastaaPoista