perjantai 20. huhtikuuta 2018

Lapsevvahivvaihto.

Uus Rinsessa on päässy hienosti elämäsä alakuun. Kävimmä eilisäehtoola Lapinkeskussairaalasa totteemasa, että Raisan ja Kasperin pesuve on kasonnu yhellä nätilä tyttövauvala. Olikinniin maholisesti perinny Ukalta jumalaisija santalapiirthejä, mutta onneks Rinsessa selekeesti on tullu äitesä ja mitä ilimeisimmi äitesä äiteen näkköön. Kaunissiis, eli viijentoistavuojen päästä saa isukki olla tiitteränä kyöräämäsä poijjankossija nurkista vonkumasta.

On se taas ittellettullu tojistettuva, että vaikka lasta pijetään syntyneeks lapseks isona 4450 grammasa ja 53,5 senttisä kanssa, nin sylisäku tämmöstä aarretta pitelee, nin pieni son ihimisen alaku. Ja oikeesti nätit piirteet hetpienestä alakain.

Siinäpä uus ihiminen pääsee totuttautummaan perheesä vauhtiin ja vaarallissiin tilanteissiin. Kotijokkun pääsee, nin totuttelusa varmaan puuhaa piisaa kaikile.

Onneks olokoon vielä kerran täältä Tukikohasta. Täälon kans tila temmeltää sitten, ku sen aika on...

Tukikohasta rauhallisesta lumisajekelistä tähä.

1 kommentti:

  1. Onneksiolkoon täältäkin, eli Rovaniemen Hostel Cafe Kodista www.hostelcafekoti.fi Kallelle, Raisalle ja -tietysti kaikille muillekin Teille Uuden Prinsessan johdosta, jonka nimi, varmasti selviää sitten lähitulevaisuudessa.

    VastaaPoista