sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Hiki tullee ja pyörryttää...

Selevimmästäpäästä kevväänmerkki on takapihala latingisa. Linko-Jarkko kävi kassaa siirtelemäsä parinaki ehtoona, kun meinas nosturivermeet tenijä. Nyton kuiten viitisenkytä kiintova koivuva asemisa oottamasa muutammaa nuorempata sahahheiluttajjaa rantteele.

Hiki tullee jo akkunasta vilikastesa Ukale. Eikäpä se Tapijonkylänsahuriakaan tuntunnu liikaa naurattavan, kullähetin savotasta ylleiskuvan. Siinä Husku parkasee toisenkikkerran, ennenkunnuot kolomimetriset ommetrisijä...Tukikohasta pihankuivumista toivomissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Ei se hiki tule, eikä pyörrytä, kun ottaa Suggestiivisen Asenteen ja ajattelee, että palkka tulee aikaa myöten, kun puut, ovat pilkottuina kuivuneet ja tuottavat jälleen kattilan välityksellä lämpöä niin talolle, kuin vedellekin, jota silloin aikoinaan, on itsekin saanut siellä kokea parinakin Joulunpyhänä.

    VastaaPoista
  2. Komia on koivupino ja monta kattilaklapia siitä lähtee! Suotta sitä etukäteen hikoilemaan kun saapi sitten työtä tehdessä hiota :). Se on tässä puulämmityksessä positiivista että meikäläisellekin tarjoaa hikoilua neljässä eri vaiheessa pitkin kevättä ja ei tarvii erikseen puntin nostoon lähteä että pysyisi edes jotenkin kunnossa :).

    VastaaPoista