lauantai 7. huhtikuuta 2018

Allekkaksvee ja puukuorma nurin.

Net tuola Onnelasa rahtaavappuuta saarimettäpalstasta tulevaa talavee varte. Son Kasperila sielä apulaine, jokei työtä tunnuppelekäävän. Kelekka on sillemmieluisin vehje. Ja puittenkuskaus ykköstä. Tuokin kuorma kuulema saatiin Onnelampihale, kuttehtiin jäälä jakokahteen.

Ukka on luvannu mennä Aarnija päivystelleen silläkohtaa, kun issää tarvitaan synnytyksesä matkasa. Se asija on tapahtumasa varmaanki lähimpijen kahenviikon aikana. Ja ei sielä oikeesti taijettas issää matkasa tarvita, kun äitee työkseen lapsija päästellee. On se toisaalta mukava isälläki olla asijata tojistamasa. Ukkaki on ollu kumpastakihhakemasa. Empäs tiijä mittään yhtämukavata housutjalasa tehtyvä hommaa kuin olla omijellasten kummanki synnytyksisä paikampäälä.


Tukikohasta kahentunnijjarapijan  valamiuvesa ilimottautumissiin Onnelasa, kuhan aika on.

1 kommentti:

  1. Onneksiolkoon Synnytykselle, toivottaa Eräs, jota on haastateltu niin Almamedian eri Julkaisuihin, kuten Iltalehteen, joka Artikkeli, on julkaistu 11.3, kuin MTV:n Kotisivuille, joka Juttu, on julkaistu 15.3 ja käsittelevät asunnottomuutta, Häätöä jne, joten lukekaa Te kaikki ja kommentoikaa sivuilla, jos vielä onnistuu.

    VastaaPoista