maanantai 6. marraskuuta 2017

Räkäkeliks meni ja kunnola.

Ei perskutarallaa lähe talavi käyntiin tällämenola. Kolomattapäivää kuppitelee lussala ja vesee satelee lisäks taivaalta, nin eihän tuotole ootettavisa kunniitä loskapaskakelijä, joita täälä ei hyvälä katota. Liekkö muuallakkaa...

Kävin naapurimaasa aamula tankkamasa Mummelimpirssijä. Sitävaille, etten parriinkertaan lipsunnu turengisaojjaan, vaikkon kuin nelivetopirssi alla. Kymmenensenttijä lumiloskaa ja alla kiiltävätjäät, nin yhistelmä on valamis. Ei pitua mihinkäämpäin. Neljääkymppijä ajatti asvalttitiele.

Ja ainuva kulukijaku oli ajellu keskelätietä, niijjoutu aina meneen kunnola puoleen mutkisa ja sillonku vastaan tuli autoja. Ei ollekkellään kiire mihinkään...Nooh, täston ehkä turha etelämmänimmeisile valittaa, sielon varmasti nähty samallaista. Met täälä kyllä pärjäämma, kummeilon tapana lähtee hiukka aikasemmilliikkeele, joson johonkimmeno.


Jokijäätkillähtee tieten käveleen tätävauhtija. Luistelemmaan tuone kohtapääsis pinnampuolesta, mutta ei taijakkohta porovakkaan kantaa. Tää on tätä.


Kallelasa on sääasemaki jossakin hakkauksesa. Pittää vissiin mennä sinne huoltelemmaan ja puuttaileen vermeitä. On sielä nettiyhteys kuiten tallesa, kukkamera lähettää näitä rämpsyjokikuvija, ninko pittääki.

Tukikohasta luistimija ettimissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti