lauantai 11. marraskuuta 2017

Ei tätä talaveks voi kuhtuva.

Eipi onnistannu Naruskala talavenalaku, ninko on tullummainittuva. Isompata harmija saattaa tulla nuitten jäitten kans, nekun näilä keleilä mennee häneksee.

Ei ole asijata jokijäile, eikä oikeen huvita lähtee liukastelleen järvijenkääjjäile, net kun on vesilä kans. Eikäpä sitä sieläkäämmontaa senttijä taija teräksistä löytyvä. Parempi pysytelä pirtisä ja kuivala maala.

Tennijöjoki oli jo kans saamasa jääkantta, mutta kävininkokävi. Kuvasta sennäkkee...Tukikohasta lintuja kuiterruokkimissiin tähä jo kuukauven...

3 kommenttia:

 1. Mistä on johtunut, ettei ole Blogi päivittynyt moneen viikkoon, eli esim. ei ollut viimesunnuntaina uudempaa Merkintää, kuin, jossa ketrrottiin, että esim. on Naruskalla Nuorten Metsäpelileiri, alppitorvesta jne, eli olipas sitten urakka lukea uudempia, kun ne sitten tänään, kuitenkin olivat tänne ilmaantuneet. Pitäähän sitä hieman käydä ulkona, vaikka loskakelikin, jota ei ole hyvällä katsottu sitten alkuvuoden 1989, tuollaiset etäohjaukset, on hyvä juttu, vaan mistähän johtuu, etteivät ne Ledit, sinne Tukikohtaan sovellu, eli toivottavasti jatkossa sopisivat. Toivottavasti, tulisi myös pian kunnon Talvi ja varsinkin Valkea Joulu!

  VastaaPoista
 2. Minäpä en osaa selittää, mikä mättää, jos jutut ei Matille päivity. Muilta ei sellaista ole kuulunu, joten olisko jossain asetuksissa jotain. Näissä blogijutuissa on välillä kirjoittamispuolellakin sellaisia ongelmia, että esimerkiksi jollain selaimella ei välillä pääse kirjoittaja kirjoittamaan vaikkapa reissussa ollessaan. Toisella selaimella sitten vuorostaan toimii. Pääsääntöisesti ei Ukan blogissa ole kolmea päivää pidempiä kirjoittamattomia päiviä. Eli jos jutut alkavat olemaan viikon ja yli vanhempia jollain koneella, niin silloin todennäköisesti on joku häikkä päällä. Ja jos Ukalle tulee pidempi katkos, niin eiköhän siitä joku ilmoita.

  Ukka

  VastaaPoista
 3. Juu, ei ole ollut mitään ongelmaa ja aina katson kun sivupalkki ilmoittaa että Ukalta on juttua pukannut. ja selain on googlen chrome.

  VastaaPoista