sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Puukkomestarille kevyttä jouluiloa.

Yksinäisen yksin asujan joulua on ihan terveellistä käydä joulunpyhinä katsomassa. Sitä oppii muistamaan, että varsin vähälläkin jossain joku joulunsa viettää.

Eipä sinne Tuoremaan taloon oltu tietä joulupäivänä aurattu, mutta pääsi sinne onneksi nelivetopirssillä pihaan asti, ettei tarvinnut hiihtämiseen turvautua.

Hiukan jouluherkkuja ja pikkupaketissa lämpimät Mummelin neulomat avokinttaat tekivät mielen iloiseksi niin saajalleen kuin antajalleenkin. Tyttärentytär Hallahelinä halusi aiempien vuosien tapaan lähteä Ukan ja Mummun mukaan. Sepä vasta puukkomestarille oli joulun parhainta antia.Tukikohasta kaikille muillekin Rauhallista Joulua toivottelemisiin tähän.

4 kommenttia:

 1. Ukalla ja Mummelilla on laaja sydän vähäosaisten auttamisessa. Uskon, että Arto sai Hyvän Joulumielen. Joulurauhaa kaikille.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulunjatkoa täältäkin, eli kävipäs niin, että Jouluaattona siinä 18.30 aikaan, alkoi koneeni temppuilla siten, ettei enää ottanut Verkkoyhteyttä ja muutaman mutkan kautta, selvisi eilen, että 7.12, oli Sonerankin sivuilla Tiedote, että Windows 10:ä Soneran kanssa yhdessä käyttävillä, oli ollut samanlaisia ongelmia, joista lukuisia yhteyksiä niin Soneraan, kuin Microsoft:iin, joten ohje oli, että pitää valita sammuttamisvalikosta käynnistä uudelleen, niin kyllä se siitä ja auttoihan se, joten tässä ollaan ja toivotellaan hyvää Joulunjatkoja sinnekin ja uneksitaan Naruskan Herkuista, vaikka kyllähän eräässä Kylässäkin Jouluaattona nautitutkin herkut, olivat ihan hyviä, hieman harvinisempana juttuna eräänlainen palapaisti. Kannattaa tosiaan muistella niitä yksinäisiäkin, jotka varmasti siitä ilahtuvat.

  VastaaPoista
 3. Hienoa palvelua tukikohdasta.

  Ukka kun lähettelit s-postissa suolaa haavoihin sieltä postikorttimaisemista tänne porin mustaan jouluun, niin olisithan voinut hieman sitä suolaa säästellä.

  Täällä ollaan nyt joulusta asti meinaan maattu influenssan kourissa koko perhe. Virkeitä olisivat nuo nelijalkaiset ystävämme lenkkeilemään joka päivä. Mutta tänään pääsivät sentään pikku lenkille kaikki 16 tassua kun isäntä kykeni hieman jo ulkoilemaa.

  Jouluruokaa koirille pakkaseen ja roskiin lajittelemisiin tähän.
  Toivottovasti tuleva vuosi alkaisi terveenä.

  Hyvää joulunjatketta ja vielä parempaa uuttavuotta tukikohtaan.

  T: porilaiset

  VastaaPoista
 4. Tuli hyvä mieli itsellekin luettuani. Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
  Lohjalaiset Arja ja Seppo

  VastaaPoista