perjantai 23. joulukuuta 2016

Lähtölaskenta keskeyty.

Ukalla on pyöriny lähtölaskentakellot kuukauvenpäivät. Uuven vuojen 2017 piti alakaa ensimmäisestä arkipäivästä lähtijen iliman närästyksijä, mutta sielloli Lapin keskuslasareeetissa tullu joku sekkaannus leikkuriajjoissa, eikä Ukka pääsekkään toinen tammikuuta vielä puukkoon juoksemmaan.

Eise paljoo lykkääntynny, mutta parit päivät kuiten. Tammikuun nelejäs on seuraava lähtöhetki. Piti vielä käyvä omasa terveyskioskisa tutkituttamasa, onko Ukka leikkuuvirreessä. Nappurirrouva kylälekuri kääns ja vääns Ukkaa ja kuunteli lurila sieltä ja täältä. Eikä huommautettavata löytynny, vaikka syyni oli tarkka. Oikeen joulunen lekuri oli, siellä met tippetiptappija aina välleen laulaa lurrautimma. Saatto net sielä poliklinikala ihimetellä sitä menova ja meininkijä.

Tulleeki vaikee valinta uuvesa järjestelmäsä, että minkä oven vuojeks aukasee näijen inssinööri Sipilän uusijen kotkotusten mukkaisesti. Ukka kunon tottunnu aukoon enempi rivvaattilekureitten ovija jo tänne asti. Mutta kyllä terveyskioskillaki asijat osataan. Siellon tätäki takaiskuventtiilikorjausta varten hoijettu kaikki verikokkeet ja syvänvilimit tuosta vaan pikana. Ja vielä otetaajjoku ristiverikoje, jos Ukan tähystämine äityy avoleikkaukseks. Sempä näkkee sitte. Net näkkee, jotkon herreillä. Ukka on vesvarmasti untemmailla.

Kiitoksija vaan Sallan kirkonkylän lekuripalaveluille ja Hyvvää Jouluva teitille sinne lapraan ja eekookeepuolellekki. Mukavata sielon asijoita hoijella!


Tukikohasta jouluvviettoon toivottavasti viimestä kertaa apoteekin närästyshyllyn kautti tähän.

1 kommentti:

  1. Hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta tukikohtaan.

    T:porin poppoo

    VastaaPoista