lauantai 3. joulukuuta 2016

Kirjoittasko Joulupukille?

Käväsin laajoilla lankuilla etteisen. Sielä muuvan mies kauppailee tiisselimoottorila varustettuva halakomakonetta, jokolis pyörijen päällä. Meilloli sovittuna, että konneen pääsee näkkeen ja kokkeileen lämpösesä hallisa lauvantaina, muttako soittelin myyjäsetäle, että nyt Ukka tuloo, nin se kehu olevasa matkoila. Misä lie. Mutta kone löytyy kuulema pihalta.

Ja löyty kans. Puol metrijä lunta päälä. Onneks oli autoharjaa sevverran matkasa, että sai kaivettuva ihimeen esile. Ja näpättyvä muutamakkuvat. Ja hankeen kirjotin harjalla sitovat tarjoukset. Se kyllä sateli lunta aikalaila ja tuiskutti, ettemmää tiijä menneekö tarjous perile.

Sattuusko joku tunnistaan, onko tuo akrikaatti kiinamallija?
Vielä ei kauppoja hierottu, eikä Ukavvanahaa sotaratsuva rattoripyöritteistä halakomakonetta uskala laittaa myyntilistoile. Viijään nimittäin käsistä...

Tukikohasta vastatarjousta oottelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti, saatte tehtyä ne Kaupat, mutta toisaalta, mikä vika, on entisessä koneessa? Toivottavasti myös kylmäkone, saataisiin kuntoon, mutta positiivistahan ovat ne koivut, eli ei taida kylmä yllättää Tukikohtaa, ainakaan vähään aikaan. On ihan julkista materiaalia, eli kylmäkoneen kunnostautumista ja kaupantekoa odottaessa, käykää kaikki osoitteessa estradpoesi.ratata.fi katsomassa videoklippejä, liittyen Lavarunouskilpailuun Tammisaaressa, johon itsekin osallistuin reilun 3 viikkoa sitten niin ruotsiksi, kuin suomeksikin.

    VastaaPoista
  2. Äkkiseltään ei näyttäisi kiinan ihmeeltä tuo agrekaatti, mutta tiiäppä noita? Kaikkihan net tuppaa siältä tänäpäivänä tulevan. Ja vaikka olisikin kiinan tuote, niin nippeleistä päätellen astetta parempi.
    Tuollaisen kyseisen koneen olen nähnyt toiminnassa ja harossi oli.

    Täältä toispuolen jokea kommentointiin tähän.

    VastaaPoista