tiistai 13. joulukuuta 2016

Kallelan vuodenvaihdetarjous!

Kärrit kattoon Kallelassakin. Tupakeittiö muuttui uudessa valaistuksessa entusesta. Ukan kännykkäkamera tekee honkavalaisimen valosta hiukan kirkkaampaa, mitä se todellisuudessa paikan päällä on. Sopivan hämyisältä se livenä näyttää ainakin Ukan silmään.Sinne pääsis muuten Joulua ja Uuttavuotta viettämään poikkeuksellisella alennushinnalla. Vuorokausitaksa, joka ei lähiaikoina toistu, on vaivaiset 40 €uroa. Petipaikathan sieltä löytyy seitsemälle. On sähköt, takkatulet, puulämmitteinen sauna, sisävessa, oman porakaivon raikas vesi, jääkaappi, pakastin, televisio, wifiyhteys. Ja joulun kunniaksi tietenkin joulukuusi valmiiksi koristeltuna. Tarjoushinnalla sisältyy hintaan liinavaatteet kahdelle. Jos liinavaatteiden käyttäjiä on useampia, niin liinavaatemaksu on 7 €uroa per henkilö.

Autolla pääsee perille lingottua tietä pitkin. Lämmityspaikka autolle löytyy. Lunta on maassa 40 senttiä, eli valkoinen Joulu on Naruskalla taattu.

Tukikohasta varauskirja avoinna nopeinta odottelemisiin tähän.

2 kommenttia:

  1. Kommeeltahan tuo valaisin näyttää kallelan katossa. Ja vielä kun sen livenä näki niin saa jonkunlaisen kuvan miltä se siellä näyttää.

    Tuolla tarjouksella luulisi jonkun tulevan nauttimaan kunnon talvesta.
    Toisin kuin täällä etelärannikolla, räntää tuiskaa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tarjous ja varmasti joku sen vielä nappaa, sillä onhan täällä Rovaniemelläkin nyt hieno talvi.

    VastaaPoista