sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Putkileidistä mä unen näin...

On se helevetimmoista tuo ihmisellapse unimaalima. Kolomas yö taakkeppäin heräsin yltäjapäältä ihahhikisenä siihenku mulla oli suutelukohtavus menosa ruåttalaisesta vuokravirmasta tilatun hyyraarrbettarin kans kahveetaukojevvälisä. Minähänkuen ole semmosta sorttija, nin tieten heräsin.

Tämoli siitä kummalline uni, että seuraavana ja sitäseuraavana päivänä mulloli oikeesti pannuhuoneesa töisä ihasamannäköne valakka ninko siinä unesa. Ja nysse oli oikeesti töisä kans.

Tämonkyllä ensmäänen semmonen uni, joston otettu oikeet valokuvakki, ettei se pelekästää ole vaa selitetty tamaramaunosen kirjoista ja selittäjänä on se unennäkijä.Entiijä liekkö mikä unta ja mikä totta, mutta parisa päiväsä tuola alakerrassa Tukikohallämmityssysteemin tuli yks kone lissää. Nyssielä kiertää oikeen jos veskin sisälä ja vaikka net pohojammaala eppäilit, ettei semmone systeemi toimi, nin kuiten sitä jo hörräytettii ryssäntalavilaavulla sevverra, että saatto petonikellarisa oikeesti kilijasta, ettäsetoimii.

Valakkaa ei ennää oo senkoommi näkyny, mutta lämpöeristettävaille olissielä nyt valamiit senssit nin, että kuntuntis jonku halava polttöljyvirman, nivvois tillailla kohta ainetta kylymäsavuvarastollise. Saattashansitä sillontällön pössäyttää taivaale närekoivusavujen sijasta öljysavuttii.

Hyvimmyö saatii uus tulokas liitettyvä varsinki hormipuoleen. Tul nin siisti liitos, ettei ikunakuunapäivänä luulis Ukan tuommosessaki tekijänä ollee ollenkaa. Ja että tuosta seinästä ikuna olis puoltakuutijova kolominkertasta tiiliseinää pois käytettykkää. Oli siinä sormeppelisä ja laastisa Ukallaki, uskokaataiäläkää.
Tukikohasta pakasija oottelemisiin tähä. Vesisatteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti