keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Kirjottelut harvenee ja kävijämäärät isonee...

Eipä oo Ukalla mielessä aineskaan pisempää kirjottelutaukova tänne Tukikohtalokiin kuin nyt, eli jotakin puolenkytä päivää. Olin harhauskonen, että kävijämäärät romahtellee, kun täältä ei kuulu mittään. Mutta paskammarjat. Luvut eikun kasoo, kun tänne ei kirjota rivviikään.

Ois myö oikeesti tultu pois Kemimmaan suunasta, sieltä Patesuuren valtakunnasta, mutta Ukka oli päättäny saumata viimesenkin laatan tyären pesuveen saunapesuhuoneyhistelmään. Ja tännään urkko oli puolillepäiville valamis.

Nyt tultiin kotijo, muttei tieten Mummelin kans kaksin, vaan saatiin lapsenlapsosetketterät mukkaan vielä parikspäivää, kunniillon syyslommaa. Loppuviikoks net painelee Kemimmaallesa takas, kulLoimu pitelee vuosipäivijään, kuuvensija.

Tännään kotijo ajellesa Ukka ootteli puheluva Jaappanista. Net kuulema jakkaa uusija Leksuksija vanhojen epäkuntosten tilale. Ei kuulunu puheluva, mutta sitte Mummeli löyskin nettiuutisia semmosia, että net vijat onki nuissa uuvemmisa malleisa, jottain kakstuhattanelejä ja sejjäläkii valamistetuisa. Ukalahan tämon hyvvää vuoskertaa kakstuhattaykköstä, jollon autot vielä tehtiin oikeista aineista.

Nyt puretaan hiukkasen vajjaan viikon aikana kertynyttä roinaa. Siton Oulummessuilta ja Kemimmaalta, mistä jouti pois Ukan sielä lainasa olleet työvehkeet.

Nyppittää laittaa sauna lämpiimään, kussielä Kemimmaala net laittaa lauteet sinne uutee saunaasa vasta ensviikola. Oli sielä jo uus kiuvas paikallaa, muttei vielä kivijä. Ei viittiny pelekälä rungola sielä alakaa saunoon.

Elekää hättäillä. Jos lukijamäärät isonee kirjottamatta, nin taijan kerätä lukijakansaa lissää olemala vait.

Tukikohasta närherraatoja kartanolta enstöiksee kerräilemisiin tähä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti