sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Rosvoja liikkeellä Naruskalla.

Varkausrikollisuus ei niin kovin tavanomaista ole täällä Naruskan kairassa, mutta aika ajoin sellaiselta ei täälläkään välttyä voida. Maantiet kun ovat kulkukelpoiset kaikenkarvaisille kulkijoille, niin mikään paikka ei pyhänä säily. Näinhän se asianlaita on.

Nyt oli isketty Naruskajoen länsipuolelle. Sille samalle puolelle, missä Kallelan mökkikin sijaitsee. Se sai asukkaiden pidellessä taloa asuttuna jäädä rauhaan, mutta pariinkin mökkinaapuriin oli murtomies iskenyt.

Eikä ihan mitä tahansa pikkutavaran varkaita, vaan isoimpaan tavaraan kiinni, mitä varastoista sorkkarautaa avaimena käytettynä on saatu anastettua. Ainakin yksi mönkijä lähti polttoainekanistereineen muille maille vierahille. Toisesta mökistä oli sen varastosta varastettu ilmeisesti ainakin moottorisaha ja erinäinen määrä kalavehkeitä. Ai perkele, että harmittaa kavereiden puolesta.

Toivottavasti poliisivirkakunnalla on tässä asiassa pitkät kynnet. Ainakin asiat on tutkittavaksi ilmoitettu. Kaikki kulkijat on taloista käyty tiedustelemassa.

Kameravalvontaa tullaan vahingosta viisastuneina lisäilemään entisestään. Saattaa jatkossa naama tarttua kameran kautta suoraan mökinomistajan kännykkään, mistä kuvat on helppo välitellä viranomaisille nähtäväksi.

Tukikohasta riistakameramarkkinoihin tutustumisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti