perjantai 14. helmikuuta 2014

Pisu lentää kakskytäneljä kautta seittemän...

Muutama eppäileväinen tuomas on laittannu Mösjöö Ukalle viestiä, että lentääköhän se Laslakin pissi päivännävöllä olleskaan, kunei se tuolla suorasa lähetyksessä muka nävy.

Ukka voi ilimottaa tälle kohtaa, että peli on raakaa, mutta rehellistä. Varmemmaks vakkuuveks Mummeli suunnitteli pisukaaren taakke honkapuun väristä kankaanretkuva nin, että sitä vasten kaaret näkkyy huonompinäkösellekki.

Laslakki oikiasti vetelee pissit kolomellatoista kierteelä ninko miehet...

Kierrettä voi yrittää tiirata Tukikohan livekuva-pihalinkistä.


Tukikohasta sähköpostisatteesta ja telehvooniruuhkasta tähä.

3 kommenttia:

 1. Loppuelämän lasolit on vissiin teille nyt turvattu :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasolilla mitaten loppuelämä ei näytä niin kovin pitkältä...Menekkiä riittää tuolla Laslakin pissakierrossa, kun ainakin näillä lauhoilla keleillä kierrossa oleva liemi haihtuu yllättävän ripeää vauhtia.

   Mehän ei tosipuheessa täällä lumen ja jään valtakunnassa tarvita Lasolia autoillessamme juurikaan, kun meillä ei maantiellä loska lennä. Tai jos lentää, niin muutamana päivänä vuodessa enintään.

   Minäkin käyttelen Lasolia pääasiassa vain etelässä ajellessani. Siellähän sitä pitää olla, jos meinaa loskapaskassa eteensä nähdä.

   Poista
 2. Totta turiset loskasta. Tuosta mannekiinista pihallanne voi vain todeta, että kekseliäisyyttä ei ainakaan puutu, kun laitatte Naruskaa maailman kartalle :-)

  VastaaPoista