perjantai 7. helmikuuta 2014

Kiireentynkää.

Nyteio asiat oikialla mallilla, ku Ukalla alakaa olleen nimpaljo erilaista menonkelekkaa sinne ja tänne, ettei ehi päiväkirjaa piteleen. Normioloisa täälä saa makoilla ja räkijä kattoon tammikuusa ja helemikuusaki, mutta nyt saa ja joutuu painaan hiileen nin, ettei luvusa pysy.

Net on nuot helssinkiherrat onnistunneet juoksuttaan Ukkaa sinne ja tänne. Yhen homman ku on saanu valaamiiks, nin kahta seuraavaa pyrkii oleen listoilla. Ja kaikki enempi vaan tuon yhen patsaan ympärillä.

Voitte uskova, että eränenkin tunti on vietelty hanivelkompjuutterinki äärellä, kun net on yritelleet saaha täältä kuvaa iliman taukova lähteen sinne johonki, mitei ees täälä tiijetä. Tämmöne tietokonetumpelo toisesa pääsä ja neuvojat pääkaupunkipääsä, nin sehän on tievosa, että tökkii.

Nytei kuiten ole kaukana oikeesta nämät kuvayhteyvet. Ekä net ensviikolla tullee jo jakeluun. Tännään vimosina hommina Ukka kiipes korkialle asenteleen yhtä eläväkuvakameraa, joka kiikkuu nyt kakkosnelosen nokasa tuossa pihala. Toivova soppii, että Linko-Jarkko mahtuu raktoreineen alitte menemään.


Niijja on tuolla alakerrassaki tehtynä jottain. Valettiin muutama petonilattija ja öljykattilapohoja yhtenä päiväsyvänä velimiehen kans. Se oli nin nopija toimitus, ettei kuvvaajatkaa kerinny ikkuistaan sementtinpöllyvä. Ei olis Ukan selekä kestäny semmosta vispilätä, missä säkkitolokulla veivattiin laastija issoon saaviin. Siellois nyt pohojat ja lattijat valamiina savolaista putkihemmova varti. Se tullee ensviikolla.

Nyt tartteis vielä viimestellä pihat ylimääräroinista, kumputtoomatta onnistu tuo kameran laitto tuonne kepinnokkaan.

Tukikohasta kalakkunasoossin valamistelemisiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti