lauantai 9. maaliskuuta 2019

Linko-Jarkkova kohta ikävä. (2079)

Justiinko eilisäehtoola alon Mummelile puhhuun, että ompas hyvä homma, että meillon pihalinkoushommelit hanskassa. Samala telepatijaminnuutila tuli ikävä wotsappiviesti Linko-Jarkolta. Ei ikävä hänenkannaltaan, kullaitto kuvan olimpaikastaan. Eihvelitornijjuurelta.


Turha on täälä Tukikohasa muuta tehhäkkuin ootela rauhasa, että raktorimies kottiutuu. Aamusela piti ajjaa hiukka polttopuuta kellarile ja samala mittova hiukan, paljonko sitä lunta oikeen on tullu. Ja on sitä tullu, eikä meinannu. Lingottavvaa olis paritkymmenetsentit ja rapijat pääle.

Parile kelekkahemmole riittää rypylunta ihavvarmasti. Poijjaat jo päättit, ettei he lähe Karhutunturija kauvemmaks ees kokkeileen, eli unhoittaavat Sorsansuunnat. Järkipäätös.Ukan lumimittari osottaa seittemästä kohasta mitattuna tällähetkelä yheksänkytäviissenttijä. Ja lissää tullee. Ja varmana on pakkaslunta ja pehemosta vanahan mannaryynilumempääle. Kolala työntelin sevverran polokuva takapihala, että pääs halakokärrylä hurjastelleen. Kola meni tasan mittasa tuiskulumesa. Eli ei mithän mahollisuuksija kollaila pihoja puhtaaks. Ainakaa Ukka Matimpoijjala.

Tukikohasta Jarkole hyvijä lentokelejä toivomissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti