sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Virallisesti Ukka Matinpoika. (2061)

Vähänkait se saattaa kuulostaa tyhyjältä vekslaamiselta näijen nimiasijoijen kanssa. Täson kuiten hyvä oppi ja ojennus Ukalle ittelleen ja muillekki, jos entunennimi ei oikijalta tunnu. Olispitäny, ninko olen saattannu täälä joskus jo mainittakkin, alunpittäin hoksata, että entunennimi kummuuttuu ihan toiseks ja semmoseks, ettei mittään viitettä löyvy ajasa taakkeppäin, nin ihminen saattaakimmenettää nimiruletisa osan itentijeettijään, ninko hienosti olenkuullu puhuttavan.

Kuuskytävuotta Kari Anterona jättää jonkullaisija jäläkijä taakseppäin aikas monneen paikkaan. Etunimet nyt kussisältää ees pienen kytköksen Ukan juurile, nin aikas moni saattaa osata yhistää uuven ja ouvon nimen oikijaan ajattelemaasa henkilöön. Ei tartte nimpaljo kysellä, kunnyt on pelekän Ukkanimen kanssa tapahtunnu. Ja Isä-Mattivainaa tullee sujuvasti mainittuva.

Neljäkytäviis €uroo keveni lompuuki, mutta haitannekko tuo. Tietenkijjoutuu taas uusiin passija ja ajokorttija summuuta, mutta saapahan niihinki uuvet entustaehommat kuvat. Niija passi olis itäleimoja täytenä pitäny uusija jokatappauksesa, kuppittää hakkee taas pensaviisumija.

Kävimä pitämäsä perhepiirisä kevyvet ristijäistentapaset perjantaina Rovaniemelä. Molemmat tenavat olit sielä pesueinesa, eli ytinjoukko oli mukavasti kasasa. Ukka tarjos Rossoravintelisa koko poppoolle Ukka Matinpoika -päivälliset ja haastelimma samala naamatusten pikaset kuulumiset. Ja Mummeli sai uuvet silimälasisa nokallesa samontein.

Kerttu Unna Orvokki ei varmaankaa ole ihanäkkijä nimijään muuttelemasa. Paitti tieten sukunimmeesä joskus. Suvun pienimmäinen tanssahteli ravintelipöyvälä ilosena, kummet muut oottelimma evvään saapumista...
Tukikohasta vissiin sukunimevvaihtamista miettimissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Varmasti, jätti Kari Antero ne jäljet, toisin, kuin Ukka Matinpoika, mutta oli, miten oli, Onnea Pikku-Kertulle Virallisen Nimen johdosta ja varmasti, olivat Ristiäiset hauskat ja Tanssista, sai Kerttu varmasti Hyvät Energiat jatkaa etiäpäin.

    VastaaPoista