sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Elisa tuli Kallelaan. (2072)

Kunei täälä ennää ihankaikesa olla Teliavvankeja, nin voi nettiyhteyksijen päähän liittää muitaki operaattoreita. Joulummaisa huomasin Rovaniemelä itteni kävelylä paikallisesa kauppakeskuksesa Elisapaketti kainalosa. Menillankaan, kunoli hyvä puhujapoika myymäsä.

Kotona valjastin yhen telekkarin Telijan telekkarin pariks Elisapakettiin. Sehän pellaa ihan hyvin. Ja sen parikskun sai ostela kohtuuhinnala toisenki paketin, nimpitihän tuo Kallelan asukkaijen iloks laittaa.

Sielon vielä hiukka säätelemistä, että saan sen näkymään kunnola. Pitäää hiukka saaha nettiyhteyksijä jollainkonstila vielä paremmaks. Ja niile Kallelan asukeille, joittemmielestä tämmöstä ei tarvita, nin ohojeeeks voisin antaa, että televiisijon voi pittää sielä kiinnikki.

Tukikohasta kesäsajetta Matinnimipäivänä pitelemissiin tähä. Mitalisajetta vähempi. Ja valttikortit on katottu.


1 kommentti:

  1. No sepäs hyvä, että vissiin laajenevat Operaattorivaihtoehdot myös sielläpäin ja toisena Ohjeena Kallelan Lomailijoille täällämainitun lisäksi, voisit esim. laittaa Vihjeeksi, että kun todennäköisesti, eivät kuulu sielläkäänpäin Yflen Ruotsinkieliset Kanavat perinteisellä radiolaitteella, kuten eivät kuulu täällä Rovaniemellä, niin ei mitiä hätiä, kun voi kuunnella Suoratoistona sieltä Svenska Ylen Kotisivun kautta, joka Taito, oli viimeistään opeteltava tännemuuton myötä. Kuuluukohan sielläpäin sitten jokin Ruotsin Radion kanavista perinteisellä laitteella, kuten tekee täällä, vaikkei parhaalla, mahdollisella äänenlaadulla. Ja hyvä, että sitten pääsitte Puukkomestarin kera saunomaan ja ollaanpa Etelssä hölmöjä, jos oikein Mielenosoitus tuollaisesta laitettaisiin pystyyn, vaikka toki, siitä pitää ilmoittaa asianmukaisille Tahoille, kuten Huoltoyhtiöille.

    VastaaPoista