tiistai 12. helmikuuta 2019

Nymmeni keskisormennäytöks...(2062)

Moon aina koittannu olla sillai kunnolline kansalaine, etten ole nuisa virastoisa koskaarrähissy mistään asijasta. Poistannu sieltä rähisijöitä kyllä virampuolesta. Enkä rähissy tännäänkään, kun jouvuin eilistä polliisiasemalakäyntijä parsimmaan. Piti olla selevät senssit, että pääsen hoitaan passihakemuksen kotuajalon netinkautti, mutta eipä se nin ollukkaan. Kanslijantyär oli eilen sitämieltä, että siitä vaan kotona, kuhan valokuvasa olet käynyjja kuva sieltä rekisterriin lähetetty.

Noh, maksu kelepas virmale kotua, mutta sittettuli ilimotus, että varraappas aika paikallisele tiplukonttuurile sormejjäläkijä ja allekirjootusta varte. Noeihän se muu auta, kuhhomma kotona tökkäs. Soli vissiin sentakkee, että passija oli vielä parivuotta jälelä.

Sitten alako amusela tökkimmään kanslijassa sormejjäläkikonheela. Tyvär pyysi konheellasile oikijankäjen etusormen. Senkulläppäsin lasile, nin kone ilimotti, ettei se tunne sormellaittajjaa. Ei vastaa aikasempaa oikijankäjen etusormija. Noh, tyvär pyyhki konneen puhtaaks ja sitten kokkeilimma peukalova. Samapeli. Sitten laitoimma keskisormen jo pelliin, kuppyyvettiin. Sen kone tunnisti, mutta kehu tyvär, että heikkolaatunen. Noh, minkä sille heikkolaatusuuvelle mahtaa, kunnet papillaariharjanteet ommeikäläiselä nykyvään semmoset kuivat ja kuluneet. Johan mulla ommuistisa, mistä se sormejjäläki muovostuu. Kuivisa sormisa ei ole tarpeeks nitä rasvoja, joista se jäläki lasile jää. Eli nämät olis hyvähköt murtomiehensormet iliman näppylähanskojaki.

Saatiimmet sitten kummastakikkäjestä jokkussormet hyväksytyks. Itte en ennää muista, mikä sormi oli kummastaki käjestä lasila, kukkone piippas vihreetä. Mutta keskisormeeki tarvittii jommastakummasta käjestä.

Saattaa alakaa sormileikki joskus jossaki passintarkistuksesa, jos net alakaa sormejjäläkikonheela varmistelleen, kuka tämon. Vallassaan senkanssa.

Tulipa tilattuva se henkilökortti samalareisula. Sillähäntuota pääsee aikas monneemmaahan iliman passija. Ja eihännuot kohta muut papperit riitä henkilöllisyyven tojistamisseen. Vaikijammaks mennee maalimammeno.

Tukikohasta Lintholmin Ollija muistelmissiin ja hiukka suremissiinkittähä.


1 kommentti:

  1. Ja mahdottomaksikin menee, jos on työskennellyt esim. Parturikampaajana jo kymmeniä vuosia, eli entinen, Hesalaisparturini lkertoi, ettei häneltä, voi edes ottaa Sormenjälkiä, sillä Työssään tarvitsemat, kemiaaliset aineet, sekä jollakintapaa myös välineiden käyttö, saattavat vuosikymmenten kuluessa sormet siihen kuntoon, ettei sitten laite, saa mistään jäljestä selvää, eli näinollen, lukee kaikissa, mahdollisissa Dokumenteissaan, ettei voi tältä Henkilöltä Biologisista/Terveydellisistä syistä, ottaa Sormenjälkeä ja tämä kaikilla, mahdollisilla kielillä. Ja vaikka yrittäisikin olla mahdollisimman Kunnon Kansalainen, on sallittua rähjätäkin esim. Uimahallin Kassatädille, joka kieltäytyy päästämästä Uimahalliin niin Lapsia, kuin Sokeitakin ja vieläpä uhkaa Poliisilla, jotka nostavat Pihalle, jos ei nyt häivy, eli kumpahan olisin jo vuonna 1993, tuntenut Ukankaltaisen Poliisin, olisin pyytänytkin Tätiä sooittamaan Poliisit ja Erikoistoiveena, että sen pitää tulla sallasta aina Hesan Lauttasaareen saakka, selvittämään Kassatädille, miksi Hallissa, pitää kaikisa tilanteissa, kaikkina aukioloaikoina, olla Valvoja paikalla, sekä kysymään häneltä, osaakohan hän edes henkisesti rentoutua edes Tukikohdan tapaisessa paikassa, vai onko rentoutumistavat, juuri Lapsi ja -muillekin Asiakkaille rähjääminen. No, oli miten oli, ilmeisesti loppu hyvin, kaikki hyvin Passien ja -muiden kanssa, joka Rumba, on täällä seuraavan kerran tiedossa heti vuoden 2021 alussa. Myöhästynyttä myös Ystävänpäivää sinnekin, olipa Päivä mikä vain.

    VastaaPoista