sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Tuulimittariputsaushavvaintoja. (2059)

Pakkaskuurat piti käyvä putsailemasa tuulimittarista, vaikka ei ulukohommelit liikaa puoleesa vetele kolomisakympeisä. Aurinkova kuiten näkkee sieltä korkeelta, eikä siinä montaa minnuuttija mene, kun kaatelen tuon tuulimittaritangon, johon jokuviisas aikanaan teetti metallipajala saranaliitokset.

Sielä katola ommuutakin nähtävätä. Sielon syntynny viime lumisatteisa uuven piipumpeltisuojan räystäijen synnyttämänä Ukkamaljakoita, vai mikskä nuita kuttuis. Unniikkija jokatappauksesa.Tukikohasta lauhtumista pikkuhilijaa oottelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Onpa taas ollut vaihtelevan mielenkiintoista elämää siellä Tukikohdassapäin, eli hyvä, että saatiin auto pelaamaan, riisipuurot tehtyä lähes samalla ideologialla, kuin Meikäläisenkin käsistä, vaikkakin Meikäläisellä, on uuni aluksi tunnin kahdessasadassa ja sitten 9 tuntia satasessa, mutta varmasti, ovat kummatkin versiot hyviä. Ja totta, miksi turhaan naukua, jos on vain 15 astetta Pakkasta, sillä eihän se kovempikaan, tunnu miltään täälläpäin, jossa ei edes tule sitä raakaa meren tuulta, vaikka sitä jotkut ihmettelevätkin, miksi sitä ei oteta Taksia täältä Kotoa esim. Santasport:iin, joka kävellen, on noin 3 Kilometriä, eikä ymmärretä, kun totean, että kyllähän sitä lämpimin talvivaattein tarkenee, kunhan sitten muistaa ottaa Taksin kotiin, kun on kuitenkin saunonut ja -polskutellut altaassa, sekä peseytynyt perusteellisesti, niin ei ole järkeä, ottaa hikeä uudelleen pintaan, pukemalla täyttä talvivarustusta päälleen ja vielä kävellä kotiin saunan päälle. Ja vahinko pienituloisten kannalta, kun tuo Verenpainelääke, otetaan pois myynnistä, kun se Alkuperäinen vastaava, on paljon kalliimpi, mutta onneksi, on Viisaitakin Lääkäreitä, joka ehkä ottaa tämän huomioon, laittamalla esim. halemman Kolesteroolilääkkeen, joka ajaa aivan saman asian, kuin se alkuperäinen, kalliimpi tuote, mutta kaikellehan ei mahda yhtään mitään, eikä edes sille, ainoalle pakkasen haittatekijälle, eli, että hiihtohissejä, ei turvallisuussyistä käytetä, jos on kylmempi, kuin 32 Astetta Pakkasta, mutta mahtuuhan sitä joukkoon lämpimämpiäkin Pakkashetkiä, joten nauttikaamme siltä kannalta sitten niistä Täysin Siemauksin siellä Hiihtokeskuksessa!

    VastaaPoista