lauantai 23. helmikuuta 2019

Harrastuksenomasta puuhasteluva ennemmitalisajetta. (2071)

Mitalisatteesta evvielä tiijä mittään, mutta tänhään en juoksulenkile ennää lähe. Otin sevverran itteeni niskasta kiine, että ennen suvikelijä tyhyjensin halakokatoksen tasakaton lumikuormasta. Oli sitä sielä paksuimmillaan liki se 80 senttijä, mikä täälon maassaki. Tuiskut oli sielä hiukka siirrellykki lumija ja se oli varmaanki tiiviimpätä kuin maasa oleva lumi. Järkeenkäypä juttu on se tiiviys, kuttuolla katoksessa on allaaltapäin pakkasta päivvastoin kummaasa olevala lumela, misä maarajasa on lähelä nollaa.

Rapijan parintunnin puuhastelu. Pittää tilata seuraavaks Linko-Jarkko siirtelleen net pois tuosta liiterinkiertolenkiltä. Ovappahan sulamisvesistä takapihalta pois, jos tuo kasa siirtyilis johonkittuone alamaahampäin. Son konehomma, ei minun.
Tukikohasta satteevvarjon alla hihtokilipailuja vilikuilemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Ohan sitä siinä. Ukalla on hyvin asiat, kun ei joudu itse kolailemaan. Toista se on täällä etelässä, tai ainakin täällä Porissa.
    Ei oo lunta enää lainkaan, muuta kun kolatuissa kinoksissa hieman.
    Nekin kyllä kaikki on tulevan viikon aikana hävinnyt. Ja pimeää riittää riittävästi vielä. Talvi kun täällä alkaa tammikuun alussa ja loppuu helmikuun lopussa nykyään. Ikävä kyllä. Pikkuhiljaa alkaa ne täällä sitovat asiat olemaan loppua kohden. Niinkuin Ukalle olen jo kertonutkin.

    Mutta peukut pystyssä lottoamisiin tähän.

    VastaaPoista