keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Vankat oksatko vähenemmään päin...

Jovain piti tälleaamuva Vasaran saunareisun alakupääsä Tennijöjokisiltaalähestyisä hieroo aamurähmää silimistä paritkerrat, ennenko saatto silimijjään uskoo. Josolisin ollu liikkeelä yksinnäin, nin kahjuks haukuttas kahtakauheemmin, mutta olipa rapija parikymmpinen Teemuvajeltajapoika vieresä.

Ja met molemmat aloimma kaivaan kameroita essiin, että saatas jonkullaista kuvaa talentummaan. Toinehharvinaisuus meinas jo lähtijä keskempois siinävaiheesa, kuvvetelin Leksuksen liinoja kiinni Tennijöjikisillan keskele. Autompysähtyisä siipi jo kävi sivula, mutta sittesse rauhottu. Ja toinen toljotti vaan kaukasuuteen.

Ja eikun kännykkäkamerat laulammaan. Parempijaki luontokuvija on kaikki nähäny, mutta ei se kuvallaatu, vaan kohje. Kaikki eiole nähäny yhtäkäämmettova metallikaiteempäälä. Ja jokatoinekaa ei ole nähäny kahta ukkomettova kaiteela sammaanaikaan. Mutta metpä Teemunkanssa näjimmä. Ja saimma kuvijaki sevverta, että muijenki omparempi uskova. Mettoja ompaljon, kunei oksat ennää riitä...



Siinä net napottaa, ninko tarjottimella. Lentoon irtosivallopulta ykskerrallaan.

Tukikohasta ommiinsilimiin uskomissiin tähä.

1 kommentti:

  1. No kaikenlaista! Eppäilen että ovat kuulleet että Berneri on tulossa Sallaan nousuviikolla ja tekevät Naruskantiellä liikenteenlaskentaa. Lisäksi mettojen tietotoimisto on kuuluttanut että Hilma on palannut Savoon niin nyt voi pari päivää olla vapaammin ennen kuin Yhtymä ottaa alueet hallintaansa ;)

    VastaaPoista