maanantai 10. syyskuuta 2018

Tukikohan yhenpuun ruska.

Kuiva kesäkö lie vai mikä, että tuhannevvuojen tilastolline ruskapäivämäärä heittää nyvvolttija. Ei tullu syyskuun kymmenenneks kello nelejätoista. Tuli kuiten Mummelin syntymäpäivä, ninko on tullu tähämmennesä sitte kuuskytäkolomekkertaa. Onneva vaan vanahenemisesta...

Aurinko paistaa, linnut ei laula. Muttei liikaa laula varmaan ees lintumiesten torrakot. Semmonen perstuntuma on, että kanalintukannoisa ei liikaa harvennustarvetta ole. Linnut ovvähänä, teeret lähes olemattomisa, eikä mettoja ole niijen parraisiin vuosiivverrattuna kuimmurto-osat.


Tukikohasa keskitymmä kolomanteerryhymään steinereita herraihhelsingistä. Ruokittavija suita tullee kolokytäseittemän, eli nyt katomma kahen eellisen viikon harjottelun tulokset ruvanlaitosa. Ja tiskaamisesa.

Tukikohtasta synttärikaakkuva oottelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Onnea sitten 63-Vuotiaalle Mummelille myös täältä Rovaniemen Matkajängäntieltä, jossa seinäkello, juuri löi viisi ja myös tikittää hiljakseen, joita ääniä Ukka, muistaakseni "ihailee" ylikaiken ja toisinaan, soivat kilpaa myös Ounasrinteen Kappelin kellot, joka Kappeli, on aivan tässä Naapurissa, tarjoten myös Aamiaista kaikille Kansalaisille Tiistaisin.

    VastaaPoista