sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Satteenkaaren päästä marjat löytyy.

Mummeli uskoo kaikellaisiin etijäisiin. Puolukatku kuulema on täälä hiukka hakusasa, nin satteenkaari oli opastannu häntä suunnile Rikkilammin taakse. Ensin oli näyttänny, että soli sinistä marjaa täynä, muttei mustikkata, vaan juolukkaa. Mutta niijen takkaa oli löytyny sitä punasta, mitä pelataan.

Vajava sankko punasta alakajaisiks tuli Ukale konneela putsattavvaa. Kuiten ei kannatte tehhä mittään tännään, minkä voi tehhähhuomena. Nykkattelen ennen ehtoosaunaa lentopallova, jokon yks mielipeli. Sittessaunaan ja viikon alakajaisiks huomena imurikkäyntiin puolukkasiivouksemmerkeisä.
Tukikohasta lepopäivää jatkamissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Se on oikein, että vietetään Lepopäivää, kuten täälläkin tehdään, vaikkapa ylläolevaa kommentoiden ja tietenkin, jos viitsisi ottaa jonkun kulkupelin alle, voisi siirtyä Maksulliseen Ehtoosaunaan, joihin juuri tähän kellonaikaan, olisi 2 vaihtoehtoa, mutta antaa olla, kun sitä saunottiin ja -uitiinkin toisessa nistä eilen reilut 4 tuntia ja kun ei nyt ole asunnossa saunaa, eikä Yhtiön 4:stä Saunaosastosta, ole ainoakaan käytössä Sunnuntaisin, eikä Lauantaisinkaan, syökäämme pian Illallista ja nauttikaamme sitten Valkkaria, samalla joitakin Videonpätkiä tietsikalla katsellen ja ehkä myöhemmin, myös hieman viinaa suoraan pakkasesta. Ja tuo Ahvenfile, kuulostaa myös hyvältä, kuten myös Lapinkävijän Munakas, vaikken tiedä/muistakaan, mitä kaikkea, se sisältää.

    VastaaPoista