tiistai 28. elokuuta 2018

Tulikivviisasteltuva Pätmänistä.

Ostahutin tuolta Tornijosta tyvärelluona käyvesä mustan työhaalarin. Soli tämmösen työryyttärimpäällä ihan sennäkönen, ninko oli se Pätmännisarja aikannaan sillon, kuttelevisijosarjatki oli jottaimmuuta kuppelekkää tappamista.

Kuiten eiku paripäivää myöhemmin, nin tullee muuvan ruottalaisryhymän tyvär ja sannoo, että tuola salisa lentää joku lintu. Kyssyin tieten, että mikä tipitii, kuvviimeks sisälä näky pääskyne. Ei tienny tyvär, jotemmentiin porukalla tunnistaan.

Seko laskeutu verhonkannakkeele, nin eihänse mikhän lintu ollu. Soli lepakko. Rauhotettu elläin, jokon kuulema harvinaine sisätiloisa. Josain nettisivula kehoteltiin kovinki nauttimmaan, jossattuu lepakon sisälä huushollissa näkkeen.

No, methän tieten näimmä ja silimijä pittää uskova. Ja Mummelin kameraakivvoi uskova...se piirtää sitä mitä pelataan.


Täytyy kuulema avvailla akkunoita ja ovija, nin tämämpitäs ittelä löytää ulos. Ja se voi kuulema jäähä sisällekki ja pimijäsä pyyvelä hyönteisijä. Eimaha kuiten sen tarttemmaa parijatuhatta ötökkää vuorokauvesa löytyvä sisältä, kunei niitä löyvy ulukookaan tipitiille. Söiskhän tuo lasanjeeta...sitävarmana jää koulukkailta.

Tukikohasta kohta kaikennähäneenä töllistelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti