tiistai 7. elokuuta 2018

Rivo raivaus.

Mettähallin tiehoito on teheny ouvompaa jäläkee Tuntsale johtavan mettäautotien laitamile. Koko matkan muutaman kymmenenkilsaa on rouvilla konheela yritetty siivota tievvars koivuista vappaaks. Helevetimmonesa paikasa jäläki on kuvijenmukasta.

Jos isompija väylijä täsämaassa vejeltäs sammaan tyyliin, nivvarmasti joku nostelis maitojaan asijasta. Tällei muutavoija, kun kattova ja ihimetellä, mitemmaailmasa monta on ihimeellistä asijaa...Tuommonen konejäläki eipitäs tänäpänä olla mahollista, aattelimma met nelejä aikasta tännään, kun Tuntsalta Peuratunturin takkaa kävimä hilloja korvelta muutamankilon pyörähtämäsä.

Tukikohasta ihimettelemissiin tähä.

3 kommenttia:

 1. Liian isoa puuta on piennarmurskaimella koitettu raiskata.... Liekköön hallituksen suunnittelija ollut tietämätön vai urakan tarjoaja taitamaton - tahikka aatellut että ottaa hyvät urakkarahat kun tekee metsuriraivarin työt traktorikoneella. Kannattaa laittaa kuvat hallitukselle ja kysellä että mikähän on ollut tavoitetila tällä työmaalla. Karmean näköistä.

  VastaaPoista
 2. Hyvvee päivää Porista. Kesäkuun alukupuolellahan ne noita tienreunustoja alko karsimaan. Sillon kun met siellä kävimme niin oli jo peuratunturin suunnasta alaspäin raivattu piimäkurun laavulle asti. Siellä kun 2 yötä olimme niin sahailivat käsi pelillä isompia kumoon lauantaina ja pyhäpäivänä oli semmonen ralli päällä kun 3 autokuntaa kärryineen niitä kuskailivat pois.
  Naruskalle päin ajellessa näytti olevan Auerman kämpillä kalustonja puut.

  Mutta jälki on rumaa kun mikä. Piimäkurusta kertova puutaulukin oli nurin ja juuri siinä reitillä mistä laavulle mennään. Auttavaisina etelänvetelinä siirrettiin kyltti sivuun että pääsee henkilöautollakin perille.

  VastaaPoista
 3. Tai tiiä onko se etelänvetelyyttä kun autolla kiipee kuskoivan päälle, eikä kävellen. 😀😀😀😀

  VastaaPoista