sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Vuos täys iliman närästysvaivoja.

Lyhvet on meikäläisen sairaskertomukset monneen muuhun verrattuna, vaikkon tullu vietettyvä epäterveelliseksi tiijettyvä elämää melekeen isompi osa elämästää.

Tuli tuosa kuiten ihahhuomaamatta vuos täytee siitäku Ukalta kiristeltii Lapinkeskussairaalasa ruokatorven mahaporttija. Siitälähtiin on kevyvesti närästänny tasan yhenkerran. Seki oli paripäivää operaatijon jäläkiin, kunei net tainnu olla kaikki ompeleetsummuut vielä olleutunu paikoillee. 

Nyton. Jollevvaan tämmönen leikkausoperaatijo soveltuu, nin voin suositela, jos närästyksestä kärsii. Itte menin valinnanvappauvela yksityisele sisätautilekurile Rovaniemeleä, mistä hetkohta ohjailtii keskussairaalaan lisätutkimuksiin. Eikä niisäkään kahesakäynnisä menny kuvviikkoja, nin valamiuvet leikkauksele oli tojettu. Ja olis leikattuki jo pikasemmi, mutta ite halusin leikkauksemmielummin tehtäväks myöhään syksylä kuin kevväälä. Siihemmennesä vielä kokkeiltiin kaikki närästystapletit, joijen teho kuiten Ukan asiajasa oli nolla.

Tähystysoperaatijo, kuutiserreikää pienijä mahanahasa ja yksyö sairaalasa, sittekkotijo. Eikole tarvinnu närästystä pelätä, vaikkon kaikila ruokapuole aineila kohta kokkeiltu. Ei tartte öitäävvalavoo mahanesteet kurkusa.


Mukava lekurisetä lähetti Ukale tähystyskuvija, jotka näppäiltii kolomisenkuukautta leikkauksesta. Tulehukset kuulema oli pois ja hyvältä näytti tuola jossaki sisuksisa. Ja terveeltä on se kohta tuntunnu siitälähtiin.

Nyton jo hilijaa oppinnu senki, ettei kannatte liikaa evästä ahanehtija. Varsinkaappullaa. Sitovvaan entusesa elämäsä oppinnu siihenki, että kunoli ruokailut työllomasa, nin muutamaki syönti on jänykkesken, kunon pitäny lähtee johonkikkeikale. Sitä oppi lopsimmaan ninko ajokoira sillonku evästä oli eesä. Mummeli ohhyvä toppuuttelija, ku se istuu melekeen aina vastaapäätä nykyvään.

Painelkaapa tutkimuksile, jollon tuommosta vaivaa. Pien vaiva, hyvä mieli. Ja peleko pois.

Tukikohasta aamupuurole ja kahveele hilippomissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti