torstai 21. syyskuuta 2017

Tietokone tuli puukkomestarin talloon.

Muistaneva jokku, kun aikanas kertoilin puukkomestari Vasaran kännykästä. Nytoli aika siirtyvä pykälä etiäppäin ja siirrelä yks kansalaine lopullisesti tietokoneaijjalle. Siinoli kans muutama ärjähys vastasa Ukala, että ei ikuna. Mutta sitkee käännytys palakittiin. Viimestään siinä vaiheesa anto Artopoika liekaa, kukkerroin sille juutuubista, misä oikeen viteoilla kertoillaa puukontekkoon uusija niksijä. Tännään alakao läppäri pelittämmään uuvesa kämpäsä. Ja saatii nettiyhteyvet pelittämmään sen ensalakuun riivatun älytelehvoonin kautti. Ja saa surhvata vappaasti samala parilakympilä kuusa, mitä puhelimesta on vuojempäivät maksuja maksellu.

Voisimmuuten suositela usijammalekin immeiselle tämmöstä tavallaa hyväntekeväisyyshommaa, jolla pijämmä syrjäytymisvaarasa olevija immeisijä pinnala. Eise nimpaljoo kustanna. Tietokonneen saa oikijasta paikasta muutamala kympilä, ja kaikila jää aina soivija pelijä pois käytöstä, kuppittää uuvempata ostela. Ja voisse Pernerimmuija virkasa puolesta kehitelä jottain semmosta, että ei rakenneltas pelekästää huippunoppeeta verkkova koko Suomemmaaha, vaallaitettas talakoota pystöön sitäkivvarten, että saatas immeiset näijen verkkojen käyttäjiks.

Sais liikeneviestintäministeriki jottain alotetta läpitte, ettei sitä aina naurettas pihale esityksinneen. Suomesa mennään nimittäi näisä asijoisa Ukammielestä perse eelä puuhun. Valokuituja vejellään pitkimmettijä ja neljäkeetä pukkaa kohta kaikki tolopat, mutta vanahukset ja maahhilijaset pyssyy asijoijen ulukopuolela...

Ja turha on kenenkäättulla ainakaa Ukale väittään, ettei vanahuksile kannatte alakaa internittijä opettammaan ja syöttään. Anopile laitoimma aikannaa kaheksankytävuotislahajaks konneen, vaikkei tuo ollu ikinä tietokonetta kunnola nähänykkään. Nyt kasikasina surhvailee ninko aikapoijjaat ja keskustellee wotsappiloila ja sähköpostila kaikkijen kansa ja liikkuu naamakirjanki puolela paremminko moni junijori. Eikole syrjäytymisestä pelekoo.

Tuoson muutama kuva puukkomestarin uuvesta huushollista. Ja uuvesta yhteyvenpitokonheesta, josta tännään oli ensmäänen neljäntunnin sessijo opetuksemmerkeisä. Kaks tolloo vastakkai, kunei Ukkakaa mikään riikki näisä tietokonehommisa ole. Jottain tiijän kuiten.Uuven kämpän yhteyvesä mestarila on puukontekkoon sovelijas pikkuhuone, eli oikija verstas. Nytovvaan vaarasa, että nettihommakkiinnostaa enempi, mutta virreystila säilyy. Jason se tärkein juttu.


Tukikohasta seuraavata oppituntija valamistelemissiin tähä. Iteopiskeluva Kotalankyläsä silläaikaa.

1 kommentti:

  1. Vanhat koirat oppii siinä missä nuoremmatkin, vähän vain pykii ensin tavan vuoksi vastaan=)

    VastaaPoista