lauantai 30. syyskuuta 2017

Pulkkaviidan vahvin mies.

Paikallislehdessä saattaa lähiaikoina olla vaikkapa tämmöinen juttu, jonka Ukka salaa julkaisee täällä kaiken kattavassa blogissa jo ennen painomusteen levittämistä...

Heikki Tyrväiselle Naruska-Pulkkaviita kyläseuran tunnustuspalkinto.

Naruska-Pulkkaviita Kyläseura järjesti kotiseudullaan Naruskalla käymässä olleelle Heikki Tyrväiselle mieluisan yllätyksen. Heikki voitti vuoden 2016 penkkipunnerruksen MM-kultaa WABDL-liiton kisoissa Las Vegasissa. Mestaruus kun siellä tuli, niin nyt on Heikillä haasteena tulevilla kausilla maailmanennätys omassa sarjassaan.
Kipinä voimailulajiin tuli aikanaan 1990 -luvulla. Tuolloin Tuomo Sipolakin nosteli rautoja Naruskan silloisella koululla. Heikki jatkoi harrastusta tosimielellä Naruskalta lähdettyäänkin. Tuomo Sipola kertoilee, että Heikin otteista jo nuorena näki, että hänessä on ainesta vaikka mihin.
Kyläseuran puheenjohtaja Tarja Sipola luovutti Heikille stipendin ruskeassa kirjekuoressa. Suurista summista ei ole kyse, mutta pääasia onkin muistaminen, kun oman kylän poika maailmalla menestyy. Heikki palvelee tällä hetkellä Porin Prikaatissa Niinisalossa koiraohjaaja/sotilaspoliisitehtävissä. Pulkkaviita kutsuu kuitenkin miestä lähes joka vuosi, koska mies voi lähteä Lapista, mutta Lappi ei miehestä, kuten Heikki asian ilmaisee.

Metsästysharrastus ja luonto vetävät tänne kairaan lähes joka vuosi. Nyt on huono lintuvuosi, mutta saalis ei tälle urheilulliselle miehelle ole pääasia. Naruskan maisemat ja erämaan rauha tekevät terää, kun kaupunkilainen tänne vapaillaan ja lomillaan pääsee.


Tukikohasta jutun julkaisemista odottelemisiin tähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti