torstai 17. syyskuuta 2015

Lakkokäsi ylttyy kauvas...

Ukka jo kerkes iloittemmaan, että lakkovouhotukset huomenissa haittaa ihimisen lasta vain kaukana kaupungeisa ja enimmäksee kehäkolomosen sisäpuolela, mutta eipä se nin olekkaan. Laittelin Posti-Jussile viestijä, että näppäsee huomena aamupostilenkillää Ukan viissumihakemukset ja lähettellee net kohti Turkuva.

Jussi soitti hetkohta, että posti ei Naruskala kule huomena sinne eikä tänne, vaan lakko pittää Jussit ja Ullat kotonaa. Maanantakina kattellaan sitte uuvestaan, onko oranssi rukkane allaalla vai ylläällä.

Kaikki kouhotukset net tänne mettienki keskele näimmä ylttyy...Ja viivästyy halavalle menoveelle meno muutamala päivälä, perskutarallaa....

Nooh, on työmies palakkasa ansainnu. Ja lisäsä. Ohan nuita tullu ittekki öitä valavottuva ja viikolloppuja päivystettyvä. Entusesa elämäsä.


Käänellää rukkasta tielleppäin sitte maanantaimmaissa.

Tukikohasta tähä.

1 kommentti:

  1. Eipä voitu jatkaa perjantaina silmäproteesien uusimisen "kakkosvaihetta," eli ns välisovitusta, katseensuunnan säätelyä jne, kun tuumasivat Proteesipajan www.silmaproteesit.fi "Tytöt," etteivät välttämättä voisi tulla töihin, vaikka pitäisikin, kun mikään yleinen, ei tällöin kulkenut missään, eikä taksitkaan ottaneet edes enää ennakkotilauksia, eli jatketaan mekin maanantaina, kun ysteemien, pitäisi kulkea.

    VastaaPoista