maanantai 21. syyskuuta 2015

Koko suku keilaamassa...

Viikonloppu Rovaniemellä omien lapsosten ketterien järjestämässä vauhdissa oli irtiotto Naruskan arjesta. Mummelin synntäribileissä käytiin polskutelemassa kylpytynnyrin kuumassa vedessä, syötiin tukeva mexikolainen päivällinen, käytiin keilahallissa keilaamassa koko suppusakki, ja tietenkin vietettiin yönseudut Rovaniemen uudessa hotellissa, eli Arctic Light Hotellissa.

Sopivaa vastapainoa syksyn kolmelle peräkkäiselle leirikouluviikolle. Kuitenkin kaupungin katumeteliä tuli Mummelille ja Ukalle ihan nokko parissa yönseudussa, joiden jälkeen alkoi jo kaipailemaan Naruskan rauhaa...ja kiireettömyyttä.Rovaniemen Urheiluopiston keilahallissa vietimme mukavat tunteroisen sellaisen lajin parissa, jonka kokeilemista Ukkakin on haaveillut kohta kuuskytä vuotta. Mummelille laji on muutamaan kertaan tullut tutuksi jossain opiskeluvaiheessa, kuulemma.

Vaikea laji, mutta ehkä kuitenkin opittavissa ainakin jollekin tasolle. Pitänee käydä kokeilemassa Sallan keilahallilla, miltä meno siellä maistuu. Meillähän on omassa kylässä uusi keilahalli tuolla kirkonkylän teollisuusalueen hallissa. Oheinen video on Rovaniemeltä. Onnistumisia nähtiin, jos kohta epäonnistumisiakin...Tukikohasta taas paremmin jaksamisiin tähän.

1 kommentti:

  1. Hyvä video ja kyllä sen lajin oppii, jos se kiinnostaa ja viimeksi, olen keilannut vuonna 2012 ja ekan kerran vuonna 1982, kaikki nämä mainitut kerrat Peurungassa www.peurunka.fi mutta myös esim. 90-luvulla Tapiolan Keilahallissa. Joukko näkövammaisiahan ovat myös hyviä Kilpakeilaajija, saavuttaen siinä hyvät tulokset vuosikymmenten varrella.

    VastaaPoista