tiistai 9. joulukuuta 2014

Tykkylumet lakkasivat haittaamasta.

Käväisipä sen verran eilisen päivän aikana plussalla keli, että navakan tuulen avustuksella lähes kaikista puista putoilivat tykkylumet alas. Pelko siitä, että tuuli ja lumien putoilu aiheuttaisivat sähköongelmia, osoittautui onneksi turhaksi.

Koillis-Lapin Sähkö OY sai toissapäivänä jonkun solmukohdan ilmeisen hyvin korjatuksi, koska laaja alue, johon Naruskakin kuului, palautui normaalitilaan sähkölaitoksen ilmoittamassa aikataulussa.

Kuten aamuhämäräkuvista voi päätellä, valkoista lunta löytyy tontilta tällä hetkellä enimmäkseen maasta, ei puista. Lunta ei löydy myöskään halkokatoksen peltikaton päältä, koska Ukka teki hyötyliikuntasession toissapäivänä. Katoksen lumet ovat myös maassa.Linko-Jarkko ravisteli postilaatikolle ja päätielle johtavan koivukujan koivut traktorinsa etukuormaajalla sen jälkeen, kun yhden koivun aikamiehen reiden paksuinen oksa repesi rungosta irti pudoten kulkuväylälle Itsenäisyyspäivän aamuna. Päähän tai autoon osuessaan olisi ollut asiaa lekurille tai peltisepälle.


Tukikohasta Mummelia rokotukselle kuskaamisiin tähän. Ottaa jonkun lunssipiikin. Ukka ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti