perjantai 26. joulukuuta 2014

Tapaninpäivän aamun Naruskauutimia.

Joulunpyhien aikana on tapahtunut Naruskallakin joka päivä jotain, vaikka laiskasti onkin tänne Tukikohdan sivuille asioista raportoitu.

Joulupukki kävi, kuten odotettavissa olikin, koska kaikki ovat olleet aika kilttejä. Täällä jopa reenattiin joululauluja Joulupukkia varten, kuten dokumentista voitte todeta.Joulupukki kävi Naruskan kaikissa taloissa jo varhain iltapäivällä, jotta pukki kerkisi iltasesongille eteläisempään Suomeen. Ukalla on onneksi oma pukkipalvelu, joka monistaa joulupukkeja mieluisiin tehtäviinsä lahjojen jakeluun joka torppaan.Suurimmat kiitokset eivät kuitenkaan tänä jouluna Ukalta kuulu Joulupukille, vaan kylälääkäri Kirsille. Hän nimittäin pitää Ukan lääkekaapissa reservissä muutamaa lääkettä, jota pitää olla siltä varalta, että tarve iskee. Ne tabletit ovat sinisiä. Ja tarpeeseen. Ja niillä ei ole mitään tekemistä niissä asioissa, joita taas vilikkerien päässä pyörii.

Ukka on nimittäin vetänyt innolla tablettikuuria kihtiin. Tuo hauska pikku vaiva iski oikean jalan isovarpaan niveleen niin maan perusteellisen äkäisesti, että sinisiä alettiin tarvita.

Nyt ollaan jo paranemaan päin. Ruokalistaa on tarkisteltu, mutta varsinaista aiheuttajaa kihdille ei ole löydetty. Kihti kyllä löytyy jalasta. Sitä Ukka ei toivo pahimmalle vihamiehellekään. Ei ainakaan jouluksi.

Tapaninpäivää aloiteltiin aamupuolikuudelta pannuhuoneessa. Ukka sai jo kenkää sen verran jalkaan, että halkoa sai ladattua pesään. Pikkutulia täytyy pystyä pitelemäänkin, kun mittarit napottavat -28 asteessa...
Ajelkaahan rauhallisia Tapaninajeluja, missä ajelettekin.

Tukikohasta pitsauunia lämmittämisiin tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti