lauantai 3. joulukuuta 2022

Menetämmä yhen. (2779)

Väki vähenee Lapisa. Meillon ollu seittemän ei seinähulluva, mutta evustajija sennaatisa. Nyton kuiten väjestölaskenta tuonu semmosen tuloksen, että seittemästä miinustama yhen pois.

Siteitiijä, kuka vaaleisa voittaa ja kuka hävijää. Täälei kallupit toimi näilä raukoila rajoila.

Tukikohasa on muutamisa vaaliloisa ollu ehokkaita pitelemäsä kahavitillaisuuksija. Tai ainaki yksisä vaaleisa yks ehokas, aika kultaa muistot.

Tuli vaammieleen, että nyton paistonkestävää hillova kaikisa värreisä ostettavisa kaupasta. Meijän emäntä ollopettannu kokonaan pullaostokset kaupahhyllystä, kun kaikki epäterveellinemmaksaa. Se leipoo tätä sammaa epäterveellistä, kunei näinäaikona pääsee sämpyläsatsija leipommaan, kunei talosa ole tarpeeks syöjijä.

Kaikileppuoluveile löytyy omat hillopullat omila värreilä. On sinistä, punasta ja muuta. Meillei oikeen kannatella mithän puoluvetta, mutta emäntä löys kookaupahhyllystä vihireetä mömmövä, jokon sammaa mavultasa kuin net hemmetihhyvät vihireetkuulat.

Näistä vihireistä pullista tullee tieten kisa, kunnet kelepaa vihireile ja tieten niile toisile vihirijällipun alla marssiville. Värillä ei olevvälijä täällä, mutta vihiree maistuu hyväle, sille ittelleen viherijällekuulale...Sonnamija se.


Kaupavviineritaikinalla hyvätullee... Tuo valakonen onkuulema jottain piparirahkaa, hyvvää sekin.

Tukikohasta makunautinnoista tykkäämissiin tähä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti