sunnuntai 24. lokakuuta 2021

Pakkaset kiristyy, veet laskee. (2619)

Lunta Tukikohan pihapiirisä ovvaatimattomat viis sentijä. Son sopiva määrä vielä sille, että maa menis hiukka syvemmältä jäähän näinä päivinä, kun pakkanen viimoyönä hilippo jo likellä kahtakymppijä.

Hirvimiehijä ja linnumpyytäjijä vielä Naruskan kairoisa ja Tuntsala pyörii, mutta isommat ryysikset alakaa olemaan tältäsuvelta takanapäin. Tukikohasa on ollu yks vilikaimmista kesistä, mitä täsä ollaan neljännesvuossata Retkeilymajan ovvee auki pijetty.

Talon myyntimarkkinoila ei ole tunkuva, mutta joku aina sillontällön innostuu asiajasta kyselemmään. Ommeilä emännän kans aikaa ootela, että talon löytää joku, joka tämmöstä tarttee.

Lähitulevaisuuvesa jos joku asija mennee hurjaavauhtija etiäppäin, nin nettiyhteys Tukikohasa. Satameganen vaihtuu tulevan vuojen 2022 tammikuusa puolivälijjäläkiin lukemiin 500-1000 Mbittijä, kun nyt mennää saalla Megabitilä. Luulis vilimijen ja pankkiasijoinnin sujuvan, kunnet toimii jo nyt erinomaasesti.

Mökkivuokraus jatkuu toistaseksi. Huoltoreisun tänhään teki valokuvvaaja kamera mukansa. Jokivesi ja Naruskajojen rantamaat on sopevaa maisemakuvattavvaa, ninko kuvat tältäpäivää kertoovat...

Tukikohasta pakkasesta ja aurinkopaisteesta tykkäämissiin tähä. 

1 kommentti:

  1. Hyvä, että Nettiyhteydet nopeutuvat Ensivuonna, että kuitenkin, tapahtuu sillointällöin jotakin Talon Myynnin suhteen ja kait, pitäisi järjestää esim Sokeiden Talkoojoukkue, nostamaan sen jokeen uponneen Petäjän sieltä ylös, haittaamasta Kalamiehiä, tekemään sen kunnon polttopuiksi, antaa sen sitten kuivua sen 2 vuotta ja sitten menoksi johonkin tulipesään, lämmittämään pienempää, tai isompaa Pytinkiä.

    VastaaPoista