sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Normaalija talaviaikaa. (2622)

Tämmöseks se mennee täälä arktisellakin aluveella talaventulo nykyvään. Se jo näyttiki turhahhyvältä, että alakas maan kevyvelä jäätymiselä ja siihen neljännesmetri kuivaa lunta pääle. Vuan ei. Janyt kymmenempäivää etiäppäin on ennusteet lussalla suunnilleenkokoaijjan. Liposata siis tievosa.

Täsei ole normaalija kuin kellonaika, joka taas on vanahasa kunnon asennosa. Seittemän kellova kun Tukikohan talosa kiertellee kääntämäsä, nin taas ollaan ajantasala.

Pihat loskaantuu ja lumet kutistuu. Kuustoista sentiijä on lumenpaksuus, kujjo neljännesmetrisä kävästiin. Hohhoijjjaaaa...
On tästä lauhasta puulämmittäjäle ja ison talon omistajale tieten hyvvää se, että polttopuuta kulluu vähällaisesti näilä kelilöilä. Kertapäiväällämmittäminempiisaa loistavasti.

Tukikohasta tähän totuttelemissiin tähä.

1 kommentti:

  1. Sitähän se on, eli myös Viimeviikolla, kun tuli Rovaniemellä Keskiviikkona kunnollakin lunta, vaikuttaakin sää täysin erilaiselta tällä Viikolla, kun Kotiuduttiin Nastolan Pajulahden Näkövammaiskiekkoleiriltä, vaan eipä vaivaakaan Manuaalisista Kellojensäätelyistä, kun ovat Kellot esim Tietokoneissa/Puhelimissa automaattisesti Ajantasaisen Ajan Ylläpitäjijä, kunhan muistaa laittaa Asetukset siten, että se hoituu Operaattorin kautta, enkä jaksa uskoa, etteikö sitä, voisi myös tehdä ns Senioripuhelimelle, josta eräs Yksikkömme Asukas valitteli, ettei ehkä muka olisi sitä Mahdollisuutta Hänen puhelimessa, joka vielä näytti Kesäaikaa, eli Kehoitimme Keittäjän kanssa, Häntä selvittämään jonkun kanssa, olisiko siinä jokin tuohonliittyvä Asetus, jonka voisi Muuttaa siten, että Kaikki Systeemit, ovat Ajantasalla.

    VastaaPoista