sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Homenokkaan hyvä lopettaa. (2613)

Metsoyhtymän lokakuinen vakiviikko alakaa olemaan takana. Tukikohan pajatso tyhjenee tästä ehtooseen mennessä. Osa porukasta ojjo ollu kotiperilläsä lauvantaista, kun hirvempyynti kuttuu.

Kasperi sai eilisellä viimesen mettäpäiväsä reisula homenokkametton, joka saattaa löytää ittensä Onnelan joulupöyvästä...mettoon on hieno lopettaa hieno viikko.


Mettästys täälä jatkuu etteenkippäin. Lokakuu alakaa lähestyvä puoltavälijään. Son talavirenkaan vaihon aika. Pyhäpäivärratoks Ukkakin silipasi Leksuksen alle Hakkaysit. Niijen nastojen ropinaa kuunnellaan huomenisa ensmääsellä ajolenkilä Rovaniemelle ja takas.

Tukikohasta syksysesonkija vielä jatkelemissiin tähä.

2 kommenttia:

  1. Se vaikuttaa olevan ISO! Tuosta riittää syötävää koko suvulle pitkiksikin pyhiksi. Isot onnittelut saamamies Kasperille. Tuommosta Mettoa ei metästä oteta, vaan joku antaa hienon saaliin onnekķaalle pyyntimiehelle.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa Upealta tuo Metso, vaikka voin vain mielessäni Kuvitella, minkä kokoinen on, mutta Varmasti, Riittää Porukoille Syötävää ja ei pidäkään Vaatia Hotellitason Majoitusta Retkeilymajalta, vaan voisi Arvostaa Hyvää Akustiikkaa musiikinkuuntelun kannalta, monipuolisia Retkeilymahdollisuuksia, hyvää ja -monipuolista ruokaa, Ahkeraa Työasennetta, ainakin, kun Halkomakone Traktorin avulla, on käytössä jne, mutta niinhän on, että Hinnat, Kiipeävät Ylöspäin kaikkialla!

    VastaaPoista