keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Neljägeetä ettimäsä. (2529)

Son välillä koitettava pittää nettiyhteyvet päiväntasala. Tukikohasahan pyörii vermeet satamekasella valopiuhalla, mutta Kallelasa ollaan ilimateitten varasa. Ja täälon sillon ja varsinkittällön nuo langattomat epävakkaita, ninko varmasti muuallaki.

Saijalaisila on omasa kylässäsä neljägeeverkko. Sielton joku piikki suunnattu ittäänkippäin, kun paikon Kallelan maastokohisa vermeisiin tullee neljägeekenttä.

Vaihtelin hiukka antennijen välineitä. Tilasin tuommoset suuntausantennit, joita omparinapänä pitäny aamukylymilä käyvä asentelemasa. Nyton tyhyjä väli vuokralaisten kanssa, nin pääsee huoltova tekemään.

Siirsin Kallelan Netatmon sääaseman tuulimittarin pois peltikaton varjosta tuppaan nähen. Kiikutin sen jokivarteen sejjäläkeen, kun kaajoin yhen ohuven haapapuun latvuksen jäneksile ja pistin tilale tuulimittarin. Hyvin se langattomasti sieltä kolomenkymmenemmetrimpäästä vinkat pääpötkyläle ilimottaa. Tuulimittarin tankoon katole nostelin sitten haravat, joita joutu hiukkasen kääntelleen, että löyty kuntokentät Saijansuunasta. Kohtuulliset löytykin, vaikkei valonarun vertasija. Kuiten kairasta ihan kohtuulliset pitit, joila pyörii Kallelan nettivermeet.Seittemisenkymppijä kustantaa tuommonen antennipari. Tukiasema on noin kolomentoista kilometrin päässä ja sieltä on saatavisa tusina mekapittijä tulevaa ja puolenkytä mekapittijä lähtevää. Muutapa sitä ei nuisa mökkiolosuhteisa liijon tarvitakkaan. Jos ei lukemat riitä, nin voihan sitä tulla Tukikohtaan etätöihisä...

Tukikohasta kylymenevvää ja sajetta oottelemissiin tähä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti